SRPSKA POLICIJA LOCIRALA NAJTRAŽENIJEG BEGUNCA! Krije se u jednoj zemlji u Evropi! PREDUZETE SVE MERE! Steže se obruč oko najjačeg mafijaškog klana!

Srpski istražitelji locirali su u jednoj evropskoj zemlji Igora Vukotića, jednog od vođa "škaljarskog" klana. On je inače rođeni brat Jovana Vukotića, koji se nalazi u zatvoru u Beogradu, a njih dvojica smatraju se vođama škaljarskog klana.

Dejana Živković, Borivoje Borović, Jovica Vukotić, suđenje
Jovica Vukotić, suđenje, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

* Jovica Vukotić se nalazi u CZ

* Njegov rođeni brat Igor je na poternici

* Steže se obruč oko Škaljaraca

 

Prema nezvaničnim informacijama, srpska služba je locirala Vukotića na osnovu telefonskih poziva koje je ostvarivao sa nekim osobama iz Srbije.

IŠČEZAO ČUME! Izašao iz zatvora, od tada mu se GUBI SVAKI TRAG!

- U toku su određene operativne provere, ali podaci ukazuju da je u jednoj evropskoj zemlji. Ostvaren je kontakt sa policijom te zemlje i preduzimaju se određene radnje - kazao je sagovornik "Borbe".

Jovan Jovica Vukotić
Jovan Jovica Vukotić, Foto: Privatna arhiva

Policija Crne Gore Jovana i njegovog brata Igora traži zbog navodnog pokušaja ubistva dvojice pripadnika suparničkog "kavačkog klana", Miloša Radonjića i Vojina Stupara.

OVO JE JEDNA OD ŽRTVI POMAHNITALOG UBICE Deda Nenad ustrelio unuka, pa dokrajčio zeta, onda nasrnuo na drugo unuče i snaju! Porodica ne može da dođe sebi od bola! Kanjiža zavijena u crno!

Igor Vukotić nalazi se u bekstvu, a njega potražuje crnogorska policija i u predmetu koji se vodi u vezi sa pokušajem likvidacije policijskih funkcionera. Njegov brat Jovan se nalazi u zatvoru, a nedavno im je ubijen otac Veselin Vesko Vukotić u Kotoru.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi