Krije se u jednoj zemlji u Evropi! PREDUZETE SVE MERE! Steže se obruč oko najjačeg mafijaškog klana!

Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-07-15 17:33:40 2019-07-15 17:33:40

Srpski istražitelji locirali su u jednoj evropskoj zemlji Igora Vukotića, jednog od vođa "škaljarskog" klana. On je inače rođeni brat Jovana Vukotića, koji se nalazi u zatvoru u Beogradu, a njih dvojica smatraju se vođama škaljarskog klana.

Alo!/Dejan Briza

 

* Jovica Vukotić se nalazi u CZ

* Njegov rođeni brat Igor je na poternici

* Steže se obruč oko Škaljaraca

 

Prema nezvaničnim informacijama, srpska služba je locirala Vukotića na osnovu telefonskih poziva koje je ostvarivao sa nekim osobama iz Srbije.

- U toku su određene operativne provere, ali podaci ukazuju da je u jednoj evropskoj zemlji. Ostvaren je kontakt sa policijom te zemlje i preduzimaju se određene radnje - kazao je sagovornik "Borbe".

Policija Crne Gore Jovana i njegovog brata Igora traži zbog navodnog pokušaja ubistva dvojice pripadnika suparničkog "kavačkog klana", Miloša Radonjića i Vojina Stupara.

Igor Vukotić nalazi se u bekstvu, a njega potražuje crnogorska policija i u predmetu koji se vodi u vezi sa pokušajem likvidacije policijskih funkcionera. Njegov brat Jovan se nalazi u zatvoru, a nedavno im je ubijen otac Veselin Vesko Vukotić u Kotoru.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više