BRUTALNO PREBIJANJE UČENIKA U ŠKOLI! Krenuo da ga bije u WC-u, pa zgrabio stolicu u učionici u Zemunu!

Snimak iz jedne osnovne škole na kojem se vidi kako jedan učenik šutira drugog dečaka koji leži na podu, dok on viče "nemoj", osvanuo je na društvenim mrežama.

Nasilje u školi
Nasilje u školi, Foto: screenshoot/Youtube

Na snimku se čuje kako se ostali koji su prisustvovali ovog događaju smeju i snimaju mobilnim telefonom. Međutim, nije poznato da li je nastao "iz šale" kako se navodi u komentarima ispod snimka, ili je u pitanju novi slučaj vršnjačkog nasilja.

Navodno je do ovog događaja došlo u jednoj zemunskoj školi, a na snimku se vidi kako jedan dečak obara drugog na pod školskog WC-a i počinje da ga udara.

Nekoliko sekundi kasnije prilazi drugi učenik koji pokušava da ih razdvoji, međutim, nasilnik uspeva da ga odgurne i nastavlja da tuče dečaka koji je i dalje na podu.

Nasilje u školi
Nasilje u školi, Foto: screenshoot/Youtube

U drugom delu istog video snimka vidi se da isti dečak, sada u učionici, pred drugim đacima, ponovo napada žrtvu. U jednom trenutku uzima i stolicu i počinje da viče "Hoćeš da te ubijem sad", dok se u pozadini čuje glas koji govori "Nemoj".

Pojedini korisnici su na Jutjubu, gde je i video objavljen, osudili ovaj nemili događaj, ali bilo je i komentara u kojima je pisalo da je "sve ovo namešteno, kao i da se klinci pretvaraju". Ceo snimak objavljen je na društvenim mreži "Jutjub".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi