Anđela Kostić
Facebook
Anđela Kostić

Facebook

Anđela Kostić, Foto: Facebook

Tog 5. aprila u 10.30 borbu za život izgubila je baka Vinka Jovančić (82), a u 19 časova i majka Ljiljana Kostić (55). Za svega osam sati mlada Anđela ostala je potpuno sama, pošto joj je otac preminuo pre tri godine.

Najpre je iz bolnice stigla tužna vest da baka nije izdržala, a posle osam sati Anđela je saznala da joj je i majka preminula.

- U trenutku sam zanemela. Mama se radovala što privodim studije kraju. Imala je planove za moju stomatološku ordinaciju. A sada sam potpuno sama na svetu i spremam dve sahrane... - priča Anđela i zahvaljuje se dobrim ljudima koji žele da joj pomognu.

- Mnogo ljudi me je pozvalo da izrazi saučešće, da pomogne. Zvale su me kolege sa fakulteta i dekanka. Moj otac je bio stomatolog, pa mi sada podršku daju i njegovi prijatelji. Svi mi kažu da moram da budem jaka. To i pokušavam. Takve stvari se nikada ne prežale... - kaže Anđela.

Pomoć za Anđelu

Ova studentkinja stomatologije, kojoj je ostalo još osam ispita do kraja fakulteta, stambeno je obezbeđena, ali troškovi sahrana i druge potrebe iziskuju više novca, a ona je bez ikakvih primanja, tako da svi koji hoće da pomognu to mogu da učine na broj žiro-računa 205900101890492552 kod Komercijalne banke.