ZVALA SINA U POMOĆ, ALI JE VEĆ BILO KASNO Komšinica ubijenih Pajića čula VAPAJ očajne tašte! Jezive reči odjeknule pre tragedije

Hoda sa štakama, nije mogla brže

Novi Sad, ubistvo
Novi Sad, ubistvo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Prva komšinica Branislava i Nade Pajić, koje je zet Goran Janković brutalno ubio macolom, a potom i njihovu ćerku Mirjanu Janković, otkrila je poslednji jeziv krik koji se čuo iz kuće strave.

Ona je čula viku i otvorila prozor, a zatim je ugledala Nadu Pajić koja je viknula "Zete, jesi li sada zadovoljan?". Komšinica koja inače hoda sa štakama je odmah rekla sinu da otrči kod njih, ali je već bilo kasno.

Ubrzo potom, Goran je ubio i suprugu Mirjanu, dok su njihova dečica gledala horor. Stariji sin istrčao je napolje i telefonom pozvao ujaka da mu kaže za masakr.

Novi Sad, ubistvo
Novi Sad, ubistvo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Policija je odmah došla i zatekla stravičan prizor, kuću punu krvi i tri tela. Iz kuće su potom izneli macolu ili neki tup predmet za koji se sumnja da je poslužio kao oružje.

Potraga za Goranom Jankovićem, koji je trenutno jedini osumnjičeni za masakr, i dalje traje. Policija je blokirala izlaze iz Novog Sada i provera se svaki automobil koji napušta grad. 

Specijalci sa dugim cevima viđeni su duž auto-puta Novi Sad-Zaječar.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi