Zorica prijavljivala Slobodana policiji
Fejsbuk
Zorica prijavljivala Slobodana policiji

Fejsbuk

Zorica prijavljivala Slobodana policiji , Foto: Fejsbuk

Kako saznajemo, incident se dogodio u utorak, oko pet sati ujutro, u ulici Ratka Pavlovića u Novoj Pazovi, kada je Slobodan uzeo nož i izbo Zoricu po leđima i grudima. Nesrećna žena zadobila je teške povrede, nakon čega je prebačena u KBC Zemun u kritičnom stanju.

Pročitajte još:

 

„Tukao je često Zoricu i maltretirao je, zbog čega je policija bila nekoliko puta ispred njihove kuće. Priča se da je razlog ljubomora, jer joj je navodno pronašao neke poruke u telefonu, zbog kojih je odlepio! Pio je i bio je baš nezgodan čovek!“.

Ovako je za naš list ispričao jedan od komšija Zorice Stanisavljević (46) iz Nove Pazove, koju je njen nevenčani suprug Slobodan Belegišanin (46) izbo nožem u njihovoj porodičnoj kući.

Prema rečima komšija, povod je ljubomora i poruke koje joj je Slobodan navodno pronašao u telefonu.

Slobodan nije dirao komšije

Komšije kažu da sa Slobodanom nikada nisu imale problema.

- Oni se lepo javljaju i deluju kao normalna porodica. Šta se dešava u njihova četiri zida, ne znamo. Ni s kim od nas nisu bili u sukobu. Znamo ih godinama, oni su starosedeoci u Pazovi - navodi jedan od komšija.

 - Slobodan je grmalj od dva metra, dok je Zorica sitnija žena. Ko zna kroz šta je prolazila. On je alkoholičar i priča se da je Zoricu tukao i maltretirao. Ona je, jadna, više puta zvala policiju. Dolazile su ekipe, ali je on svakog puta nastavljao po starom. Njih su ljudi videli tog kobnog jutra oko tri sata posle ponoći, kada su najnormalnije prošli kroz ulicu i ušli u svoju kuću. Dva sata kasnije videli smo policiju i čuli da je izbo ženu. Priča se da joj je našao neke poruke u telefonu, pa da je nakon toga odlepio i iskasapio je - priča jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Kuća u Novoj Pazovi u kojoj se dogodio incident

Nemanja Gavrilov

Kuća u Novoj Pazovi u kojoj se dogodio incident, Foto: Nemanja Gavrilov

 Prema njegovim rečima, Slobodan i Zorica imaju tri ćerke, ali, kako kaže, retko ih viđaju.

- Imaju tri ćerke. Najstarija je udata, druga radi u jednoj firmi, dok je treća u nekoj prodavnici u Šimanovcima. Deca rade po smenama, retko ih tu viđamo. Slobodan je dosta radio u Rusiji - navodi komšija.
Razlog zbog kojeg je Slobodan nasrnuo na Zoricu još nije zvanično potvrđen.