Borča, policija
Alo!/Marko Metlaš

 

Borča, policija

Alo!/Marko Metlaš

Borča, policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Policija je odmah otišla na adresu na kojoj su Nikolići bili prijavljeni, ali tamo nikoga nije zatekla, već samo ključeve od stana u sandučetu.

- Uplakana rođaka pozvala je policiju i prenela im da joj je D. Nikolić rekao da je ovo poslednji njegov poziv i da se nikada više neće videti. Nekoliko policijskih automobila brzo je pristiglo u samo srce Borče, ali su D. i V. Nikolić već ležali u snegu. Mrtvi - navodi osoba upoznata sa slučajem.

Pročitajte još:

Jedna žena je baš u tom trenutku bila ispred zgrade sa malim detetom.

- Držala je mališana za ruku i zajedno su čistili sneg sa automobila koji je bio parkiran ispred zgrade. Bili su nasmejani i ništa nisu naslućivali. Trenutak kasnije D. i V. Nikolić su pali iza njih. Majka je zgrabila dete u naručje i zajedno su briznuli u plač. Mališan je bio veoma uznemiren zbog stravične scene kojoj je prisustvovao - dodao je očevidac.

Preporučujemo još:

Borča, policija

Alo!/Marko Metlaš

Borča, policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Sve komšije i ljudi koji su ih poznavali imali su za njih samo reči hvale, i naveli su da su svim silama pokušavali da se izbore sa bolom zbog gubitka sina.

- D. i V. su bili divni ljudi. Pokušavali su na sve načine da se izbore sa svojom tugom, o kojoj nisu pričali. Nedugo nakon što su se doselili u Borču, renovirali su stan i konstantno su nešto radili samo da bi skrenuli misli sa tragedije - pričaju poznanici Nikolića.

- Koliko je D. Nikolić bio divna osoba i veliki čovek, govori činjenica da je svima u zgradi popravljao stvari i vodoinstalacije. Imali smo neki mali problem, koji je on rešio, a posle toga je zvonio bukvalno svakom komšiji na vrata i pitao da li postoji neki problem koji on može da reši. Baš sam im pre tri dana bila u poseti. Rekla sam V. Nikolić: "Čuvaj muža, on je mnogo dobar". U tom trenutku su se oboje nasmejali i to je jedini put da sam ih videla da se iskreno smeju - kaže vidno potresena komšinica.

Borča, policija

Alo!/Marko Metlaš

Borča, policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Supruga njihovog sina je ostala u dobrim odnosima sa njima.

- Nedavno su ručali zajedno nakon njegovog pomena. Pričali su da će da adaptiraju stan da bi se i ona kod njih uselila - kažu komšije.