VESNA I NJENE ĆERKE BLIZNAKINJE PRONAĐENE MRTVE U STANU! Komšije otkrile jezivu porodičnu priču o Srpkinjama od koje vam NEĆE BITI DOBRO!

U Beču u jednom stanu policija je našla mrtvu ženu i dve tinejdžerke, piše OE24. U stanu su živele Vesna M. (45) poreklom iz Srbije i njene bliznakinje (18).

Zatekli užas na terenu: Austrijska Hitna pomoć
Zatekli užas na terenu: Austrijska Hitna pomoć, Foto: Profimedia

Vrata su morali da provale vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta prijateljica porodice. Bliznakinje su navodno bile osobe s invaliditetom, a pronađene su mrtve na kauču. Iako zasad nema tragova nasilne smrti, policija i dalje istražuje slučaj, piše OE24.

Naime, Vesna je nekoliko puta bežala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama sa decom. Briga o bliznakinjama je za nju bila previše. Još 2017. godine komšinica je pozvala centar za socijalnu pomoć koji je tada utvrdio da je situacija u redu.

"GLEDALA SAM KAKO GORI TELO OBUČENO U CRVENO" Žena zapalila stan, pa se bacila sa zgrade! Stravična scena zaprepastila stanovnike Žarkova!

Susedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna. Kažu da porodici nikada niko nije dolazio u posetu. Majku i bliznakinje su retko viđali, ali su zato često čuli viku iz stana. Uzrok smrti se istražuje, ali moguće je da je Vesna otrovala tabletama sebe i ćerke. Moguće je i da je Vesna pala, umrla pa da su bliznakinje umrle od gladi .

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi