KOMŠIJE O MALČANSKOM BERBERINU Kada je silovatelj izašao iz zatvora svi smo morali da promenimo život!

Ninoslav je bio strah i trepet za komšije!

Ninoslav Jovanović
Ninoslav Jovanović, Foto: Foto: Facebook

- Hvala bogu da je Berberin iza rešetaka, jer konačno možemo da odahnemo - počinje priču za ,,Alo!” meštanin Malče nadomak Niša, nakon što je uhapšen njegov komšija Ninoslav Jovanović (45), kojeg prati nadimak Malčanski Berberin, otkad je 2006. osuđen na 15 godina zatvora zbog silovanja jedne devojčice i pokušaja silovanja druge, a koje je prethodno obe ošišao.

Silovao devojčicu i ošišao je

Kada se pojavio na vratima S. M. iz jednog niškog naselja, čijeg je pokojnog supruga poznavao, niko nije ni mogao da zamisli šta će se uskoro desiti. Predstavio kao šofer u prevozničkom preduzeću, nudeći da joj zaposli sina. Mladić je pošao do grada s njim a pošla je s njima i njegova dvanaestogodišnja sestra, kako bi se ošišala. Na pola puta, Jovanović je mladiću rekao da se vrati kući, a da će on odvesti njegovu sestru kod frizera. Umesto toga, devojčicu je odveo u napuštenu kuću, gde ju je ošišao makazama, a potom joj naredio da skine garderobu, preteći joj da će joj izvaditi oko i ubiti majku i brata ako ga ne posluša. Tokom monstruoznog seksualnog iživljavanja nad devojčicom, prinudio je četiri puta na oralni seks, a potom ju je i deflorisao. Cele noći se iživljavao nad devojčicom, preteći joj da će dovesti još šestoricu muškaraca, ako ga ne bude slušala. Tek nakon cele noći agonije, pustio ju je da se vrati kući.

Jovanović je sada uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo proganjanja, nakon što je sa svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk slao poruke većem broju žena u kojima ih je proganjao, tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu. Jovanovićev komšija kaže da su po Ninoslavljevom izlasku iz zatvora početkom januara ove godine u Malči zavladali nemir i zabrinutost.

- Čitav ženski pol u našem mestu bio je uplašen, nakon što je Ninoslav izašao iz zatvora. Svi smo postali obazriviji, a ja sam svakog dana ženu pratio na posao i išao po nju, jer sam se plašio da može da je napadne. Znam mu oca i on je divan čovek, ne znam kako je Ninoslav postao takav manijak - uverava meštanin Malče, dok jedna Jovanovićeva komšinica konstatuje da je nakon izlaska iz zatvora postao povučen.

- Kada je bio mlađi, bio je fin momak. Potiče iz mirne, radničke porodice i ima mlađeg brata. Ne znam šta mu se desilo da počini te zločine. Otkad je izašao iz zatvora, slabo smo ga viđali, a onda smo shvatili da sve vreme provodi na internetu - rekla je komšinica.

Jovanoviću je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

On je preko Fejsbuka slao bizarne poruke grupama koje se bave prikupljanjem kose uz jezive komentare kako treba tako ošišati još žena.

- Super, samo šišajte. Pozdrav - napisao je on.

Uhapšen "Malčanski berberin" iz Niša! Silovatelja razotkrili zbog jednog detalja! (FOTO)

Silovanje ilustracija
Silovanje ilustracija, Foto: Shutterstock

Ispod ovog utiska, dodao je i komentar: „Imam dosta prijateljica koje bi sekle, a ne znaju“. Vrhunac je komentar video-snimka kojim Jovanović kao da opisuje svoju filozofiju odnosa sa ženama: „Ćao, tako ih sve treba šišati“.

Jovanovićevo iživljavanje nad dve devojčice 2005, kakvo nije zabeleženo u sudskim i policijskim analima u Nišu i okolini, meštani Malče nikako ne mogu da zaborave. Ta zlodela počinio je dok se nalazio na uslovnoj slobodi, nakon 9,5 godina provedenih u zatvoru zbog prevara i silovanja. Zbog toga su mnogi verovali da će zločin lako ponoviti.

Tog jula 2005, posle samo dva meseca na uslovnoj slobodi, krenuo je u potragu za maloletnicama da bi se nad njima seksualno iživljavao. Pred sudom je priznao da ga šišanje devojčica seksualno uzbuđuje. Veštaci su utvrdili da nije duševno oboleo, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti. Ocena neuropsihijatra veštaca na suđenju bila je nedvosmislena - postoji velika verovatnoća da će delo da ponovi čim se bude našao na slobodi.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi