DELOVI TELA RASUTI NA SVE STRANE, TAMO JE BILA DEVOJKA, A OVDE JEDNA RUKA! Komšije ispričale kakav su prizor zatekle u dvorištu kuće kod Šapca!

U teškoj saobraćajnoj kod Šapca u selu Tabanović jutros oko pola pet su poginule su četiri osobe, jedna je povređena, a komšije je probudio tup udarac i varničenje na betonskom stubu u koji je auto na kraju udario.

Leš, telo, mrtvac
Leš, telo, mrtvac, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Jeziva ispovest svedoka

* Delovi tela rasuti na sve strane

* Poginuo njih četvoro

"Mene je brat probudio, jer je on prvi to čuo. Ja sam izvadio akumulator da se automobile ne zapali. Leševi su bili na sve strane, odavde pa dvadeset metara tamo, to je bilo sve rasuto. Jedna devojka je ležala tamo, jedna ovde. Dvoje mrtvih je bilo u auto jedino je devojka koja je vozila bila živa. Međutim, ona je u šoku, ne zna gde se nalazi. To su deca od 18 do 20 godina. Užas!", kaže Milan Ilić koje je među prvima pokušao da pomogne.

JEDNA KOBNA GREŠKA IH ODVELA U SMRT! Otkriven uzrok stravične saobraćajke kod Šapca u kojoj je poginulo četvoro mladih! U kolima ostale potresne scene, papuče ispod sedišta i farmerke na prozoru...

 

Do nesreće je došlo kada je automobil "ford fijesta" šabačkih registarskih oznaka sleteo s puta i udario u stub javne rasvete, a u smrskanom automobilu bilo je petoro mladih od 18 do 20 godina. Četvoro njih u automobilo je bilo iz Mačvanskog Pričinovića, dok je jedna drugarica iz Šapca.

Saobraćajna nesreća
Saobraćajna nesreća, Foto: Printscreen

Na mestu nesreće život su izgubile tri devojke i jedan mladić, dok je dvadesetogodišnja devojka koja je upravljala vozilom povređena i prevezena je u šabačku bolnicu.

CELA ZEMLJA U ŽALOSTI! Srbija PRETRNULA kada je čula ko je jutros nastradao u teškoj saobraćajki kod Šapca! (FOTO)

"Ja sam od siline udarca pala sa kreveta, a kasnije, kad sam čula šta se desilo, nisam smela da izađem napolje. Snaja i sin su pokušali da pomognu. Ova devojka što je preživela, sedela je ovde. Ja sam joj iznela čašu vode, a ona mi kaže da odem da pogledam da li je Sara živa. Ja joj kažem da ne smem od straha", priča Dragica Ilić ispred čije kuće se dogodila nesreća.

CRNO JUTRO KOD ŠAPCA! Krv lije po putu, IMA MNOGO MRTVIH!

"Katastrofa! Tamo je bila devojka, ovde jedna ruka. Tamo u kolima dvoje mrtvih, šta da kažem..", priča Milan Nikolić.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi