Nesreća, Vladimirovac
Alo!/ Dejan Briza
Nesreća, Vladimirovac

Alo!/ Dejan Briza

Nesreća, Vladimirovac, Foto: Alo!/ Dejan Briza

 

U selu Vladimirovac nadomak Alibunara jutros u zoru, oko 4.30 časova, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je "pežo" sleteo s puta i udario u zid obližnje kuće i tom prilikom poginulo je dvoje, a dvoje povređeno.

 

Kako je komšija Pera ispričao za Kurir ženu koja je sedela napred i koja je preminula na licu mesta vatrogasci su morali da izvlače iz vozila.

Nesreća, Vladimirovac

Alo!/ Dejan Briza

Nesreća, Vladimirovac, Foto: Alo!/ Dejan Briza

 

 "Nakon nesreće jedan je ispao iz automobila, mislim da on ima povrede nogu, a jedan je bio između sedišta. Žena nije davala znake života, kada sam došao do vozila video sam joj samo ruke", ispričao je komšija Pera koji je pomogao da se povređeni izvuku iz vozila.

Pronađen jeziv trag koji otkriva uzrok stravične nesreće kod Alibunara?! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.08.2019. 12:56 U selu Vladimirovac nadomak Alibunara jutros u zoru, oko 4.30 časova, došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je "pežo" sleteo s puta i udario u zid obližnje kuće. Nesreća, Vladimirovac, Foto: Alo!/ Dejan Briza Prema najnovijim informacijama, na mestu je poginula S.

 

On dalje objašnjava da je sanitet pokupio troje povređenih, a da su odmah posle policije stigli i vatrogasci da izvuku ženu.

Pročitajte još:

 

Podsetimo, u nesreći je na licu mesta preminula S.S. (36) iz Beograda, dok je P.D. (48) preminuo na putu za bolnicu, dok je dvoje povređeno.

 Od siline udarca hauba automobila je potpuno smrskana.

Bonus video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom