SAHRANA STRAHINJE STOJANOVIĆA Kolumbijka Sonja u suzama, porodica ne može da sakrije bol, a jedan detalj u pogrebnoj povorci privukao pažnju prisutnih (FOTO)

Strahinju sahranjuju na Novom bežanijskom groblju

Sahrana Srahinje Stojanovića
Sahrana Srahinje Stojanovića, Foto: Alo.rs

U eksploziji na Novom Beogradu, u džipu koji je odleteo u vazduh, nalazio se Strahinja Stojanović, koji je zbog zadobijenih povreda preminuo u bolnici. Danas ga sahranjuju na Novom bežanijskom groblju.

Mnogobrojni prijatelji i članovi porodice su se okupili, ne bi li ispratili Strahinju na večni počinak. Više od stotinu ljudi se pojavilo na groblju.

Kolumbijka Sonja, saputnica likvidiranog Strahinje u suzama ispraća svog partnera, a posebno je upečatljivo što se u pogrebnoj povorci kretala sama.

Sonja Suarez Gomez
Sonja Suarez Gomez, Foto: Alo.rs

Rodbina, prijatelji i poznanici su napustili kapelu i lagano formirali kolonu koja će pratiti pogrebna kola sa kovčegom.

Sa njim je u kolima, u trenutku eksplozije, bila i kolumbijska državljanka Sonja Suarez Gomez (45), koja je živela sa njim u stanu u naselju Galenika.

U likvidaciji Strahinje Stojanovića (30), koji je dovođen u vezu sa ubistvom beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) korišćen je najverovatnije plastični eksploziv P500, poznatiji kao C-4, ukazuju prve analize ostataka njegovog džipa BMW X5, koji je raznet u nedelju tokom vožnje, kada je daljinskim upravljačem aktivirana paklena naprava!

Povezane vesti

 • Korisnik: UsU
  16/09/2020 - 23:01
  Utešiće se ova vrlo brzo....jedan se otego,drugi se protego....
 • Korisnik: N.R.
  16/09/2020 - 20:41
  Ovu Kolumbijku treba dobro preispitati i ne dozvoliti joj da napusti Beograd.
 • Korisnik: Ami
  16/09/2020 - 20:40
  Pa Sonja mu je bila jahacica a ne clan famelije
 • Korisnik: NIki
  16/09/2020 - 19:20
  Nismo ni sumnjali da ce biti sahranjen u grobnici od 20000e, dok posteni gradjanin ove nazovi drzave jedva skupi za onu zemljanu rupcagu. Fuuujjjj!!!!!
 • Korisnik: Nada
  16/09/2020 - 18:59
  Kako je moguce da njoj nije bilo nista ?. Tuzno je zbog jednog mladog zivota ali sa druge strane jedan kriminalac manje .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi