Nesreća, Leskovac, policija
Alo.rs
Nesreća, Leskovac, policija

Alo.rs

Nesreća, Leskovac, policija, Foto: Alo.rs

Deblji kraj izvuklo je taksi vozilo koje se kretalo jednosmenom ulicom iz pravca leskovačkog Doma zdravlja u kojem je bila mlada Leskovčanka sa soje dvoje dece, mališanom od tri godine i bebicom od tri meseca...

Pročitajte još:

Očevidci kažu da je semafor, najverovatnije u kvaru, obojici vozača istovremeno pokazivao zeleno svetlo. Od siline udara taksi vozilo se zanelo i udarilo u stub semafora polomivši ga. Od jačine udarca izletela su i dečija kolica i stvari za bebu iz prtljažnika taksi vozila i odletela nekih desetak metara od mesta udara, udarivši u zid obližnje kuće. Nezvanično saznajemo da je mališan koji je sedeo na zadnjem sedištu taksija pored svoje majke preleto je sedište suvozača i udario u šoferšajbnu taksi vozila. Deca i majka su bili u velikom šoku, i ubrzo po dolasku leskovačke Hitne pomoći prebačeni na urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra.

Na raskrsnici je bilo mnogo stakla od polomljenih farova i šoferšajbni, saobraćaj je kako su preneli lokalni mediji bio obustavljen na nekih pola sata, ali je ubrzo nakon uvidjaja na licu mesta patrole saobraćajne policije uspostavljen.

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Leskovčani koje smo kontaktirali na ovoj raskrsnici na leskovačkom brdu Hisar mišljenja su da je bilo mnogo manje udesa ranije na toj neuralgičnoj tački do postavljanja semafora, i smatraju da semafori nisu adekvatno naštelovani te su često u kvaru.

Medjutim iz nadležne službe u leskovačkoj Gradskoj upravi to demantuju.

Jedan broj gradjana iz ulice Dragana Petrovića – Stoleta u Leskovcu je već sastavio peticiju u kojem od nadležnih gradskih organa traže ograniučenje brzine i postavljanje „ležećih policajaca“ u njihovoj ulici.

„Mi nemožemo ni danju ni noći da mirno sa decom izadjemo na ulicu od „divljih“ vozača iz obližnjeg romskog naselja i neobuzdanih taksi vozača koji tom ulicom voze znatno brže od dozvoljene brzine,“ kaže nam jedan od potpisnika peticije.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!