SKANDAL Kokeza se pozvao na predsednika Višeg suda, ali mu je Stepanović okrenuo leđa! U sve umešane strane obaveštajne službe

Kako saznajemo, Slaviša Kokeza je u policiji pomenuo predsednika Višeg suda, Aleksandra Stepanovića čak 9 puta

Slaviša Kokeza
Slaviša Kokeza, Foto: Ata Images

Predsednik Višeg suda, Aleksandar Stepanović se u paničnom saopštenju, na brzinu i bez zaglavlja, skriva iza institucija i nemušto pravda da se ne poznaju.

Javnost zaslužuje odgovore, a ne šibicarske pokušaje trgovanja uticajem. Takođe, nameće se pitanje, šta je sve Kokeza rekao u policiji o predsedniku Višeg suda na koga se pozivao 9 puta i ko od njih dvojice zaista govori istinu.

To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim sluzbama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Jasno je da Stepanović radi sa stranim ambasadama, a ne u službi države, jer se u priči o kriminalu poziva na strance, a ne govori ništa o temi koja je trenutno prioritet.

Podsetimo, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac ali i drugih operativnih saznanja.

Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza je odbio poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Povezane vesti

 • Korisnik: Perica
  01/03/2021 - 12:30
  Imate mogućnosti da takve i slične njima kao i tužioce smenite. Ne razumem šta se čeka,da neko nastrada pa onda mogli smo ali nismo?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi