Karić autom uleteo u kuću komšijama!

E. S. - S. S. | vesti 2016-11-23 00:26:58 2016-11-23 00:26:58

Dragomir Karić, narodni poslanik i brat Bogoljuba Karića, u nedelju je svojim luksuznim „mercedesom” S klase probio ogradu komšijske kuće na Bežanijskoj kosi, a usput oborio saobraćajni znak i oštetio parkirano vozilo.

Milan Ilić

Na svu sreću, pričinjena je samo materijalna šteta, povređenih nije bilo.

Kako saznajemo, udes se dogodio oko 10 sati pre podne. O nezgodi je obaveštena policija, te je tokom uviđaja Dragomir po zakonu morao da duva. Alko-test je pokazao da tog jutra nije pio, a okolnosti nezgode utvrdiće dalja istraga. Sin vlasnika kuće koja je oštećena juče je potvrdio da se nezgoda dogodila, ali nije želeo da daje detalje o udesu bez pristanka oca, koji je trenutno na putu.

- Mogu samo da kažem da je Dragomir ispao veliki čovek. Rekao je da će sve oko štete regulisati. Toliko mogu da kažem, a za sve ostalo razgovarajte s mojim ocem kada se vrati s puta - rekao nam je on.

I ostale komšijie su nam posvedočile o nezgodi.

- Ovo je neverovatno kako je ovde udario. Samo bi tenk mogao ovo da odvali. Video sam da je taj crni automobil udario i parkirani crveni auto, a pre toga je skrenuo sa puta i udario u saobraćajni znak i ogradu - izjavio je za „Alo!” jedan od očevidaca, pokazujući nam tragove kočenja.

- Video sam kako šlep-služba odnosi „mercedes” kojem je bio odvaljen prednji deo. Dragomir nije bio potresen, samo je, pre nego što je odnet automobil, izvadio neke papire iz njega - kaže on.

Novinari „Alo!” pokušali su da dobiju komentar i od Dragomira Karića, ali je on tokom dana bio nedostupan.

Expand player
Pogledajte više