POSLE NOVOSADSKOG STIGAO I BEOGRADSKI PUCAČ Kao u Libanu: Neuhvatljiv za policiju i kamere iz vazdušne puške teroriše građane po centru grada

Stanovnici Sarajevske kao da žive u aveniji " snajpera"

Snajper snajperista
Snajper snajperista, Foto: Profimedia

 

Prošla su četiri dana od kako je nepoznata osoba počela vazdušnom puškom nasumično da puca na prolaznike Sarajevske, u centru Beograda, a stanari i prolaznici u ovoj ulici i dalje oprezno koračaju, gledajući u prozore susednih zgrada sa kojih bi mogla da preti opasnost.

ŠOKANTNO OTKRIĆE Bagira, najpoznatija snajperistkinja na ukrajinskom frontu je Srpkinja! Neverovatan životni put, monahinja diluje drogu ali i konzumira!

Tenzija u vazduhu i dalje se oseća. Dok pojedini sugrađani bezbrižno prolaze Sarajevskom ulicom, drugi sumnjičavo gledaju preko ramena podižući pogled ka otvorenim prozorima. Đake iz obližnjih škola roditelji su posavetovali da izbegavaju potez oko Sarajevske 55...

"KADA MU DUNE IZAĐE NA TERASU I PUCA PO LJUDIMA" Ovo je "snajperista" iz Novog Sada, gađao prolaznike iz vazdušne puške, komšije lepile upozorenja po zgradi!

 - Svakodnevno izvodim dete u šetnju, ali sada biram sporedne ulice. Dok policija ne pronađe "šaljivdžiju" ne želim da rizikujem - rekla nam je jedna mlada mama iz komšiluka.

 

Iako, prema pričama stanara, "u poslednja 24 sata nije bilo incidenata", radnicima iz okolnih radnji, koji su prethodnih dana bili mete, nije baš svejedno.

- Mene su pre nekoliko dana pogodili dijabolom u nogu. Odmah sam prijavio policiji, koja je rekla da će da nađe počinioca. Od tada je taj neko krenuo svaki dan da puca na ljude - kaže radnik obližnjeg lokala, pretpostavljajući da je pucano iz zgrade koja se nalazi prekoputa.

 • Korisnik: mira
  19/05/2019 - 00:48
  Dok onom prvom , sto je pucao iz vazdusne puske ne odrede vecu kaznu, ovaj teror gradjana ce se nastaviti. Plasim se da sa vazdusnih pusaka ne predju na prave automatske puske. To treba najozbiljnije shvatiti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi