Ubijeni Dragan Pavlović
Foto: Privatna arhiva Alo
Ubijeni Dragan Pavlović

Foto: Privatna arhiva Alo

Ubijeni Dragan Pavlović, Foto: Foto: Privatna arhiva Alo

Ubistvo se dogodilo 4. novembra oko 21 u dvorištu Pavlovićeve kuće, a Radovanović je pucao, jer nije mogao da podnese psihičku torturu Pavlovića zbog pozajmljenog novca.

- Sumnjamo da je Radovanović prvi metak ispalio iz svog dvorišta. Pogodio je Pavlovića, a onda je prešao kod Pavlovića i nastavio da puca u njega iz neposredne blizine. Pogodio ga je više puta u glavu i telo, a zločin je prijavio Radovanovićev otac Živorad, koji je rekao da je njegov sin ubio komšiju. Nije pružao otpor kada je stigla ekipa interventne policije. Mirno se predao i samo je kratko rekao: „Morao sam! Sve mi je uzeo. Ostali su mi samo kuća i duša, a to ne dam!“ - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, Pavlović nije bio omiljen u Aranđelovcu. Živeo je navodno od zelenaške kamate, a bio je na robiji jer je nasmrt pretukao sugrađanina zbog krađa.

Posle zločina završio na sedativima

Kako saznajemo, Saša Radovanović je godinama trpeo maltretiranje, ali to nikada nije prijavio policiji. - Žalio se samo prijateljima. Oni su mu pomagali i savetovali ga da Pavlovića prijavi, ali je on to odbijao. Radovanoviću je posle zločina ukazana lekarska pomoć. Psihički je pukao posle silnog maltretiranja, dok mu je u trenutku zločina pao mrak na oči, zbog čega su mu lekari dali sedative! - kaže naš izvor.


- Radovanović je nekada radio u „Knjazu Milošu“, odakle je uzeo otpremninu, a u međuvremenu je od Pavlovića uzeo na zajam nekoliko stotina evra. Govorio je da mu je trebala mala suma samo da zakrpi rupu kako bi preživeo. U početku je uredno vraćao kamatu. Započeo je svoj posao kao moler, ali je dug neprestano rastao, pa je zbog zelenaške kamate zapao u dužničko ropstvo. Pavlović je počeo da ga maltretira i ponižava i stalno mu zaračunavao kamatu na kamatu - kaže Radovanovićev poznanik, i dodaje da se zbog svega sve više povlačio u sebe.

Saša Radovanović

Privatna arhiva

Saša Radovanović, Foto: Privatna arhiva

- Davao mu je bukvalno svu zaradu od moleraja! Više niko ne zna koliko je novca dao Pavloviću zbog sitne pozajmice. Kada je Radovanović ostao bukvalno go, Pavlović mu je navodno predložio da mu preda kuću i okućnicu i da tako prebiju dug - priča njihov zajednički drug, i dodaje da je Radovanović shvatio da mu više nema života.

Zatvorskom kuvaru odgrizao uvo!

Dragan Pavlović je prošle godine u Hrvatskoj uhapšen sa Goranom Hajdukovićem Čupkom dok su u kamionu vozili 170 kilograma marihuane. Poznat je pod nadimkom „Kanibal iz Aranđelovca“ jer je 2016. tokom boravka u kragujevačkom zatvoru šakama izudarao kuvara, navodno zbog bljutave hrane i malih porcija, a onda mu odgrizao deo uha. U zatvoru u Remetincu su ga držali odvojeno od drugih robijaša, dok je na suđenje u Karlovcu odveden sa lisicama na rukama i nogama! - Pre 16 godina sam rukama ubio Dušana Markovića, pripadnika kriminalnog miljea. Ubio sam i Fatmira A. i za to sam oslobođen. U zatvoru sam proveo 15 i po godina, a od toga 11 u potpunoj izolaciji. Izašao sam na slobodu šest meseci pre hapšenja - rekao je Pavlović. Bio je izričit da se bavio svim i svačim, ali da nikad nije imao nikakve veze s drogom, a sud ga je na kraju oslobodio.

- Bilo je samo pitanje da li će dići ruku na sebe ili na svog komšiju. Pavlović je važio za osobu sa jakim vezama u tužilaštvu. Zabavljao se navodno sa ženom koja je tamo radila i ona je zbog te veze morala da promeni posao. Imao je podebeo dosije i svuda je umešao svoje prste. Policija je čak sumnjala da trguje drogom, ali za to nije imala dokaze - tvrdi Pavlovićev poznanik.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Komentari (1)

Maki

07.11.2020 09:47

Oslobodite coveka... Uradio je ono sto je drzava davno trebalo da uradi...