OTKRIVENI JEZIVI DETALJI BRATOUBISTVA Kamere snimile gnusan zločin! Bogdan natovario Ignjatovo telo na kolica, pa uradio nešto bolesno! Sve se vidi!

U jednom trenutku on se čak i osvrće i okreće glavu na levu i desnu stranu kako bi proverio da li je neko iza njega na ulici kojom prolazi.

Bogdan Gajić, Ignjat Gajić
Bogdan Gajić, Ignjat Gajić, Foto: Facebook printscreen

* Sigurnosne kamere sa jedne privatne kuće snimile trenutak kada je Bogdan Gajić (20) u kolicima gurao leš svog brata Ignjata (24)

* Bogdan je usnimljen nekoliko minuta pre nego što ga je slučajno zaustavila patrola policije i otkrila leš

* Kolica su prikrivena belim čaršavom, a osoba na snimku sporo korača zbog velike težine kolica

Sigurnosne kamere sa jedne privatne kuće u Ulici oslobođenja u Šapcu snimile su trenutak kada je Bogdan Gajić (20) u kolicima gurao leš svog brata Ignjata (24), kog je prethodno ubio.

Bogdan je usnimljen nekoliko minuta pre nego što ga je slučajno zaustavila patrola policije i otkrila leš.

NAŠ REPORTER JAVLJA! Gori na Pupinovom mostu, građani priskaču ljudima u pomoć! (VIDEO)

BRATOUBICA ŠOKIRAO NA SASLUŠANJU! Nije pokazao ni trunku kajanja! Inspektori otkrili strašan detalj iz istrage!

Kako se vidi na snimku, kolica su prikrivena belim čaršavom, a osoba na snimku sporo korača zbog velike težine kolica.

Ignjat Gajić
Ignjat Gajić, Foto: Facebook

U jednom trenutku on se čak i osvrće i okreće glavu na levu i desnu stranu kako bi proverio da li je neko iza njega na ulici kojom prolazi.

HOROR U NOVOM SADU Naručili telefon, a kad se dostavljač pojavio na vratima, uradili su mu nešto jezivo!

Na kraju snimka može se primetiti kako pas iz jednog dvorišta počinje da laje na mladića.

BOGDAN DIVLJAČKI TUKAO BRATA DO SMRTI Otkriveni uzemirujući detalji iz Ignjatove prošlosti - ovo je PRAVI RAZLOG ubistva?!

Podsetimo, Bogdan je, navodno, nasmrt pretukao brata u ponedeljak oko deset sati ujutro. Tukao ga je bokserom dok ga nije onesvestio, a onda ga je izbo nožem. Telo je sakrio u šupi i isplanirao da ga se otarasi kad padne mrak.

Jasna pronašla koverat pun para, na njemu pisala jedna reč! Našla je vlasnika, a onda se dogodio preokret kakav nije mogla ni da zamisli! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 18:16 - 23.08.2019. 18:27 Priča o misterioznoj koverti punoj novca, koju je u četvrtak na ulici pronašla Riječanka Jasna Vrhovac, proširila se društvenim mrežama u roku od 24 sata i sad je dobila neočekivani kraj.

- Roditelji i mlađi brat su se uveče vratili iz Beograda i nije im bilo sumnjivo što nema najstarijeg sina. U zoru, posle tri sata, Bogdan je natovario leš na kolica i krenuo u produžetku Ulice oslobođenja, gde je njihova kuća, u pravcu vodovoda, sa namerom da telo zakopa - rekli su izvori.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi