Policija, uviđaj
RINA
Policija, uviđaj

RINA

Foto: RINA

Naime, žena je ispričala da je žuti kombi iz kojeg su izašla tri muškarca stao ispred njene sestre i sestrića, dece stare pet i devet godina i pokušala da ih otmu od majke.

Ipak, na snimku koji su zabeležile ulične kamere vidi se žuti kombi, ali on prolazi pored majke i dvoje dece, ne zaustavljajući se. Takođe, ne vidi se ni da neko pokušava da odvoji mališane od majke.

Nije sasvim jasno da li su putnici iz vozila razmenili nekoliko reči sa ženom, ali se vidi da se deca bezbrižno trčkaraju kao i da se njihova majka osvrće i gleda u kombi. Nakon toga, vidi se da se vozilo udaljava sa lica mesta.

- Sestra je stajala sa decom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu - prepričala je danas detalje tetka mališana čija je otmica navodno pokušana.