Kamenom ubio ženinog ljubavnika, pa ga zapalio?!

Alo | vesti 2017-06-26 09:26:07 2017-06-26 09:26:07

Novopazarska policija intenzivno traga sa počiniocem svirepog ubistva Anela Papica (30), čije je unakaženo telo pronađeno u selu Ponorac, kraj Sjenice, u subotu po podne.

Privatna arhiva

Anelov nestanak prijavio je policiji njegov otac u petak uveče jer ga nije bilo celog dana, a nije se javljao na telefon.

- U subotu po podne je jedan mladić pozvao policiju i rekao da je pored puta, u Lemića gaju, u selu Ponorac, video beli „pasat“ karavan sa razbijenom šoferšajbnom - kaže dobro obavešten izvor Alo!.

Na Anelovoj glavi bili su vidljivi tragovi udaraca, a ubica, ili više njih, u želji da zlocin prikriju pokušali su da njegovo telo spale, ali u tome nisu uspeli. Umesto toga, nagorelo telo prekrili su granama i žbunjem.

Policija se još nije zvanično oglasila o ovom slučaju, a Sjenicom su počele da kolaju priče da je motiv ovog svirepog zločina ljubomora i da bi Anelov ubica mogao biti suprug žene sa kojom je on, navodno, bio u vezi. Kako nezvanično saznajemo, policija ispituje i tu verziju, a u sklopu istrage su saslušani rođaci tog muškarca i žene, koji su im rekli da su njih dvoje sa decom baš u subotu otputovali u Nemačku. I sam Anel je bio oženjen i iza sebe je ostavio dvoje male dece.

Expand player
Pogledajte više