Kuća, policija
Alo!/ Rajko Ristić
Kuća, policija

Alo!/ Rajko Ristić

Kuća, policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

* U porodičnoj kući u tom selu pronađen je obešen 26-godišnji Aleksandar T., a pored njega je na podu ležala njegova 22-godišnja devojka Anđela S.

* Prema najnovijim informacijama, Aleksandar T. (26) iz Kraljeva odveo je svoju devojku, dvadesetdvogodišnju Anđelu S. u kuću svog dede u selu Pečenog, a onda je tu izbo nožem

* Mladić je nesrećnu i povređenu devojku ostavio da leži u svojoj krvi na krevetu, a on se potom obesio

- Prizor je bio stravičan, mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake života iako je bila izbodena nožem - rekao je meštanin sela Pečenog.

Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Na ulasku u napuštenu kuću koja je pripadala Aleksandrovom dedi vide se razbacane stvari, otvoren ormar, fioke bačene na dvosed.

U drugoj sobi, na kauču, jasni su tragovi zločina....

Na jastuku krv, a krevet rasparan od ubadanja nožem. Pored kreveta nalazi se lokva krvi, najverovatnije od izbodene devojke.

Pročitajte još:

 

Kada je pronađena, devojka je davala znake života, ali je bila u teškom stanju.

Hitno je prevezena u bolnicu gde je operisana. Prema lečima lekara njeno stanje je trenutno stabilno.

- Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje - rekao je dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice "Studenica".

Bonus video

Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata