Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo mladića, Foto: Privatna arhiva

Transvestit Goran Abdulov (34), poznatiji kao Jovanica Transica, optužen za ubistvo studenta Marka Radovića (24) iz mesta Bratac kod Nevesinja sedmog jula 2018. u Zemunu, najavio je zločin tri meseca ranije bizarnim SMS porukama! U beogradskom Višem sudu juče je pročitano oko 100 poruka u kojima je on poručivao Marku „da će ga zapamtiti“ i „da doći njegovih pet minuta“.

- Znaš da bi za tebe sve uradila, samo da mi taj se*s pružiš. Kako si sebičan! Ne znaš da me poštuješ jer sam transvestit i što nisam žena i što nemam p**ku. Pre si mi dirao si*u i du*e, a sada si zaljubljen i nećeš ništa. Bezdušni gade! Kulirao si me - piše u jednoj od Abdulovih poruka, koje je poslao Marku u aprilu 2018. u kojima govori u ženskom rodu.

Abdulov je sudiji Vladanu Ivankoviću rekao da je Marka u telefon upisao kao „zlo sebično pakosno“, a u brojnim porukama je optuživao žrtvu da ga je varao.

Ubijeni  Marko Radović

Privatna arhiva Alo

Ubijeni Marko Radović, Foto: Privatna arhiva/Alo

- Kako ne shvataš da te volim! U četvrtak ću doći kod tebe. Potrudi se da ne vidim kurtone i krvave uloške. To bi me dotuklo. Dobar sam samo ako ti nešto treba. Pijana sam jer me stalno zaj**avaš, džigericu mi kidaš. Uhvatio si me za gušu i izbacio, imaš devojku, znam. Ako možeš da me gledaš kako plačem i kidam se, budi srećan - jadikovao je Abdulov, a onda je dečka zasipao komplimentima:

Preporučujemo:

- Dobra ti je ova slika sa jaknom, kako si je**zovan. Kako bi ti seo na ki*u, tvog kapitalca. Šteta što nisam blizu da ti ga pop**im. Jel ližeš pi**u nekoj novoj? Ako ideš u je*ačinu, ostavi otključana vrata - poručivao je optuženi u eskplicitnim porukama - bile su neke od poruka, a zatim su se čule i one u kojima Abdulov prebacuje Marku što ga ignoriše, a viđa se sa drugim devojkama.

Pošto ga je Marko ignorisao, on mu je u porukama poželeo sve najgore.

- Nikada sreće nemao kao ja! Zapamti moje reči, zlo bezdušno! Iako si gad i đubre, ja te i dalje volim. Dabogda ti bilo sve najgore u životu! Uvek ću te moliti za 24 sata seksa, i ako me fizički povrediš. Sa kurvama si stalno, a mene iskorišćavaš, e pa neće moći! Zlo sebično i pakosno! - prokleo je Abdulov svoju žrtvu dva meseca pre ubistva.

Promeniće pol i zvaće se Nina!

Abdulov je nastavio u pritovru da prima hormonsku terapiju i posle zločina, a njegovo telo, već poprima ženske karakteristike. Sud samo kasnije može doneti odluku da se u toku izdržavanje kazne osuđenik podvrgne hirurškoj promeni pola, kako bi kompletan tretman bio okončan. Goran Abdulov je došao u pritvor kao muškarac. On je odlučio i da promeni ime Nina Radivojević, a pol će u matičnoj knjizi rođenih biti upisan "ŽENSKI" - rekao je sagovornik upućen u slučaj Gorana Abdulova.

Abdulov je u sud doveden iz Centralnog zatvora. Ofarbao se u plavo i nosi rep. Obučen u svetlu trenerku, gledao je samo pravo, a posle suđenja se javio majci, koja je bila u publici. Primetno se ugojio posle hormonske terapije, jer se sprema za promenu pola.

Abdulov se tereti da je 7. jula 2018. sa sedam uboda nožem ubio Radovića u njegovom iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu. Uhapšen je 10 sati posle ubistva i od tada je u pritvoru. Kako su obducenti utvrdili, Abdulov je Radovića ubio da ne bi bio sa nekim drugim. Rasporio mu je grudi i ubadao u srce, a na bedrima mu je nožem ogulio kožu.

Ubilački nagon bio je toliko jak, da mu je nožem otvorio grudi koš i nastavio da ga ubada u pluća i srce, a potom mu je rasporio i stomak, usled čega je došlo do izliva krvi u trbušnu duplju.

Suđenje se nastavlja 23. novembra.

Pročitajte još: