Pedofil ljubio i pipao dečaka na bazenu
Vladimir Marković
Pedofil ljubio i pipao dečaka na bazenu

Vladimir Marković

Pedofil ljubio i pipao dečaka na bazenu, Foto: Vladimir Marković

Nemili događaj je viđen u nedelju, oko 15 sati, na bazenu Sportskog centra “Banjica”, a ceo slučaj je došao do policije zahvaljujući spasiocu sa bazena. Kako saznajemo, na meti manijaka našao se desetogodišnji domac, bez roditelja, koji je sklonjen na sigurno zahvaljujući brzoj reakciji policije.

- Mladić zaposlen na bazenu kao spasilac bio je šokiran kada je ugledao da stariji muškarac u krilu drži dečaka, ljubi ga u usta i dodiruje ga za donji deo tela. Čim je to video, odmah je otrčao do telefona i pozvao policiju, koja je došla na lice mesta - priča izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, reč je o Nikoli N. iz Zrenjanina i dečaku M. M. štićeniku jednog doma za decu bez roditelja. Nikola N. (56) iz Zrenjanina uhapšen je jer je viđen kako ljubi dečaka (10) u usta i pipka ga po intimnim delovima tela

x jun 2014 - Uhapšen Tomica U. (21) iz sela Samarinovac kod Žitorađe zbog sumnje da je pokušao da siluje maloletnog N. S. u selu Voljčinac kod Prokuplja.

x jun 2017 - Dušan T. (50) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je u žbunu pored puta pokušao da siluje dečaka (13) u Nišu. Njega je spasao brat, koji je video nemilu scenu i pozvao roditelje.

x avgust 2017 - Muškarac J. D. (35) iz Kikinde ugapšen je zbog sumnje da je obljubio dečaka (9) u podrumu zgrade u Priboju.

x jun 2018 - Poznati modni kreator Darko Kostić uhapšen je zbog sumnje da je polno uznemiravao I. J. (15), kao i B. Š. (22).

 - Ne smem ni da pomislim kako je bilo tom detetu! Kažu da je iz doma… Nema ko ni da ga zaštiti niti da mu ukaže da se kloni manijaka. Ne znamo da li su njih dvojica došli zajedno na bazen ili ga je pedofil spopao na bazenu. Svi smo u šoku! Radnik nije mogao da se smiri od prizora koji je ugledao - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, policija je uhapsila muškarca, koji je odveden u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza lazarević" u Beogradu.

- Smešten je u Lazu, a sledi mu krivična prijava za nedozvoljene polne radnje. Nije poznato odakle je dečak rodom i da li je rodbina sa njim u kontaktu, ali je sada sklonjen na sigurno - kaže naš izvor.

 

Bolnica

Dejan Briza

Bolnica " dr Laza Lazarević", Foto: Dejan Briza

Napadi pedofila na maloletnike poslednjih godina nisu retkost u Srbiji. Na meti manijaka su kako devojčice, tako i dečaci različitog uzrasta. Među manijacima ima I mlađih I starijih iz svih društvenih slojeva i bave se različitim profesijama. Sredinom prošle godine javnost je šokirao napad migranta (28) iz Avganistana, koji je pokušao seksualno da iskoristi dečaka od 13 godina.

- Dečak M. C. je ispričao da je sedeo na klupi u ulici Milosava Pavlovića u Obrenovcu, kada je migrat seo pored njega i uhvatio ga za polni organ bez reči. Dečak je ustao s klupe preplašen, ali se migrant ni tada nije zaustavio već je skinuo pantalone i dečaku pokazao zadnjicu. Migrant je uhapšen zahvaljujući dečaku koji ga je prepoznao s fotografije - rekao je tada naš izvor.

Komentari (13)

Čika Jova

24.07.2018 10:17

Koliko bre ima tih pedofila! Napatili se i ne prezaju od ničega. Treba se najozbiljnije pozabaviti njima a i više o deci voditi računa. Kažnjavati i one koji brinu o njima.

Beli zec

24.07.2018 16:31

@Čika Jova - Imaju te.

N.

24.07.2018 20:46

@Čika Jova - A nadimak ti je kao da si i ti jedan od tih.

Ivan T

24.07.2018 10:49

Šta je bre više ovo....nek nas sve muškarce ozrače sa satelita pa nek ne bude više ni dece nego da se sve ovo dešava.

VladimirR

24.07.2018 10:54

' Samo bez žurbe u osudama. Biće i to legalno i normalno za koju godinu. '

kosta

24.07.2018 11:25

pedofile cipovati

dejan_w

24.07.2018 11:30

I oni ce za koju godinu (pedofili,nekrofili.,...) paradirati gradom i traziti svoja prava.Baci Boze ciglu, budi precizan.

sanja

24.07.2018 22:34

@dejan_w - Stvarno je sramota da poredite manijaka (pedofila) sa ljudima koji samo imaju drugačiju seksualnost i koji su sasvim normalni građani. Među njima ima puno uspešnih, obrazovanih i predobrih ljudi, ali očigledno da je Srbija u rangu onih država u kojima je bolje biti krimos nego gej, bolje biti huligan nego gej, dok se seskusalna različitost podvodi pod bolest. Hoćete reći da pedofila nema među hetero muškarcima? Daleko više je vesti od hetero nego o gej pedofilima, malo proučite takve slučajeve.

jabreja

24.07.2018 11:41

... Pa sta, kandidovao se "muskarac" za rijalitije!

Milica

24.07.2018 13:08

U Nemsckoj na bazenima postoji i milicija,valda treba i ne dozvoljsvaju da stranci dosadjuju devojkama ,a vidi se da treba i male decake stititi!

Alek

24.07.2018 21:37

Kako je on jedini to video od toliko ljudi?

Ja

25.07.2018 08:57

sanja Stvarno je sramota da se neko pravi pametan kao ti, a da ne zna da je osnivač gej parada i celog gej pokreta bio otvoreni gej pedofil.

Rona

25.07.2018 09:10

SMRTNA KAZNA JAVNO I BEZ ODLAGANJA !!!! TREBALI SU GA LINCOVATI !!!!!