Nedostupan  za komentar:  Goran Jevtić
Dalibor Danilović
Nedostupan  za komentar:  Goran Jevtić

Dalibor Danilović

Goran Jevtić, Foto: Dalibor Danilović

Jevtić i mladić koji ga je optužio za zlostavljanje, kao i njegovi roditelji, bili zajedno u sudnici suda u Zrenjaninu ali nisu komunicirali, objavio je "Informer".

"Ni oštećeni ni optuženi nisu davali izjave i nisu imali kontakt. U sudnici se osećala nelagodnost, ali to je uobičajeno za sudove. Sledeće ročište biće krajem septembra", rekao je tom listu advokat oštećenog Stefan Vukičević.

Jevtić je optužen da je krajem juna 2014. u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru obljubio tada četrnaestogodišnjek dečaka, a o ovom slučaju javnost nije saznala nekoliko meseci, sve dok dečakov otac nije prijavio incident vlastima.

Za obljubu nemoćnog lica i nedozvoljene polne radnje glumcu preti kazna od dve do deset, odnosno do tri godine zatvora.

 

Komentari (5)

momazver

09.07.2016 08:40

Pa šta su onda radili u sudnici? Čežnjivo se gledali...ej..ej...mislim SVI sa SVIMA.

sale

09.07.2016 09:21

Ako je to uradio robija i cao nema veze sto je glumac i kao poznat mora da odgovara za nedela kao i svi ostali ali bojim se da ce se izvuci na foru da je ne daj boze moje dete u pitanju sud me ne bi ni zanimao nasao bi ga licno da ga nesto priupitam pa bi video svoga boga.

GLUMICA

09.07.2016 12:51

UGLAVNOM KOMENTARISETE NASLOVE I NE ZNATE nista sto je uzrok tome. jEFTIC JE PRVI MUSKARAC KOJI JE IGRAO g.ministarku....A TAMO ISMEJAO SVE OD vucica da STEFANOVICA i nazad.Vucic je ministarka sujetna i osvetoljubiva i tako dalje i blize. Kome nije jasno pojasnicu da bi mi prosao komentar. Cista osveta,a covek jeste gej ali ne i manijak.

Agata

09.07.2016 17:17

@GLUMICA - Kako sad pa to? Jevtić se ne brani da mu je sve "namešteno" iz osvete. Ili on to ne zna, a ti znaš? A kako znaš da je gej? A kako znaš da nije manijak? Hoćeš reći da silovano dete i njegov otac lažu? Valjda da se proslave?! Ludilo!!!!!

GLUMICA

10.07.2016 00:32

@GLUMICA - otac i sn LAZU.ON NE KRIJE DA JE GEJ-zato znamo.A decko je glumac-amater u Somborskom pozoristu iisto sve to zna ali NE LEZI VRAZE...kad se partija umesa.