Jelenina krv se krije u sobi njene majke!

S.Dž.S | vesti 2018-03-06 07:46:49 2018-03-06 07:46:49

Tragova ubistva ima u kući njene pokojne majke, pored male prodavnice tik uz kuću i u kombiju Zoranovog prijatelja koji je vozio leš, tvrdi parapsiholog.

Facebook

Parapsiholog Robert Kajsler sa Floride tvrdi da krv svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović može da se nađe na nekoliko mesta u Borči i da ti tragovi mogu konačno da reše misteriozni zločin!

- Jelenine krvi ima u kući njene pokojne majke! Nije reč o sobi u kojoj je ležala Zorica Krsmanović, već o drugoj soba u kući. To zna Ljubica Marković, rođena sestra Zorice Krsmanović, koja je odgovorna za kuću i imanje do punoletstva male Jane. Tragovi krvi mogu da se nađu i pored male prodavnice, tik uz kuću Zorice Krsmanović, kao i u kombiju bliskog prijatelja Zorana Marjanovića, koji je imao zadatak da leš odveze na nasip u Borči - tvrdi Robert Kajsler sa Floride.

Kako je „Alo!” pisao, parapsiholog tvrdi da je ubistvo izvršio plaćenik, kojeg je angažovao blizak prijatelj Zorana Marjanovića, po nalogu jednog člana njegove familije!

Robert Kajsler je stupio u kontakt sa Jeleninom rodbinom, svedocima, kao i sa ljudima koji su istraživali slučaj, i prihvatio da pomogne u rešavanju zločina.

On kaže da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016, maltene na pragu majčine kuće!

- Jelena je 1. aprila odlučila da napusti Zorana i da odvede ćerku. Te večeri je sa mužem otišla kod majke, ali su se tamo posvađali na krv i nož. Zorica je bila svedok te žučna svađe. Zoran se fizički obračunao sa Jelenom, ali je ona za sve krivila ćerku - kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

- Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika - Zoranovim prijateljem i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja. On je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su mu pomagali. Posle ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal - izričit je parapsiholog. 

Zorica lažima štitila Marjanoviće?

Robert Kajsler na osnovu podataka dobijenih od rodbine navodi da je Zorica Krsmanović 31. marta 2016. izašla iz bolnice, ali da je Jelena tek sutradan uveče, u pratnji Zorana, otišla kod nje.

- U petak, 1. aprila, nije išla kod majke ni ujutru, ni po podne, tako da niko nije mogao da je vidi. Policija o tome nije ispitala tetku Ljubicu Marković. Majka je ispitana o posetama, ali je kao po navici slagala! Prvo je rekla da je sa ćerkom išla kod lekara po izvode, pa je onda okrenula priču kako je Jelena išla sama da uzme njene izvode, pa da su sedele na terasi i da je komšinica tog jutra videla Jelenu. Iz razgovora sa najužom porodicom Krsmanović zaključio sam da je Zorica pričala laži samo da bi zaštitila Marjanoviće. Rodbina tvrdi da im je prenosila sve poverljive porodične informacije - kaže parapsiholog pozivajući se na izjave Jelenine rodbine. 

 

Expand player
Pogledajte više