Jelenin ubica se vratio na mesto zločina?!

Enis Sadiku | vesti 2016-11-01 23:29:41 2016-11-01 23:29:41

Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je pre tačno sedam meseci, a i dalje nema ni traga od ubice. Ipak, jedna naočigled bezazlena sitnica ponovo je uznemirila meštane ovog kraja.

Alo!/Ana Paunković

Nedaleko od mesta na kojem je, kako se veruje, ubijena pevačica, osvanula je rupa, a meštani veruju da se ubica vratio po dokaz koji je tu bio sakrio!

Na samo 15 metara od Jelenine spomen-ploče neko je ašovom iskopao rupu iz koje je, kako se pretpostavlja, uzet neki predmet koji je sve vreme tu bio sakriven. Rupa je pravilno iskopana u obliku kupe, dubine do pola metra, a zanimljivo je da oko nje nije bilo rasute zemlje kojom je ona bila ispunjena. Meštani veruju da je ubica nakon svog krvavog pira oružje baš tu sakrio, a onda se, kada je napokon interesovanje javnosti malo splasnulo, vratio na mesto zločina.

Reporteri „Alo!” su juče na nasipu, koji je delovao sablasno, zatekli razbacane veštačke ruže svuda oko spomen-ploče pevačici. Kanal u kojem je pronađeno Jelenino telo je presušio, trava i okolno šiblje je izraslo i delovalo je kao da niko skoro nije prolazio tuda. Ipak, meštani su nam skrenuli pažnju na misterioznu rupu...

- Tu niko nije imao bilo kakav razlog da kopa. Okolo nema rasute zemlje, te pretpostavljam isto što i policija, da je tu nešto bilo skriveno - rekao nam je stariji meštanin.

- Otkako se desilo ubistvo, osim policije i novinara ovde niko ne zalazi. Ljudi iz straha izbegavaju nasip dok se ubica ne uhapsi. Svakodnevno sam ovde zbog posla i nisam primetio da je neko nešto kopao, a koliko znam, skoro je dolazila i policija i nešto tu tražila. Pretpostavljam da je možda ubica baš tu sakrio oružje - rekao nam je on.

 

Saslušano oko 300 svedoka

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine u Borči. Tokom sedam meseci policijske istrage izvršena su razna veštačenja i saslušano je više od 300 svedoka, ali nijedna osoba zasad nije okrivljena za to ubistvo.

Save

Save

Expand player
Pogledajte više