Ovako izgleda Jelenin ubica (FOTO)

S.Dž.S. | vesti 2017-11-19 17:12:34 2017-11-19 17:12:34

Monstrum je prema viziji vidovnjaka prijatelj ili rođak Marjanovića, tunjav, ali podmukao i perfidan

Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak, predviđa veliki obrt u medijski najpraćenijem slučaju u Srbiji i tvrdi da je krvnik Jelene Marjanović blizak prijatelj ili rođak Marjanovića!

On je ekskluzivno za „Alo!” uradio foto-robot pevačicinog ubice i prognozira da će monstrum biti uhapšen u februaru ili martu naredne godine.

- Ubica pevačice Jelene Marjanović nalazi se najverovatnije u Austriji ili Švajcarskoj! To je neko ko je blizak porodici Marjanović i neko ko ih dobro poznaje. Moguće je čak da je to neko od rođaka Marjanovića! Ubica će biti otkriven u februaru ili martu 2018. i to će izazvati veliku medijsku pažnju! - tvrdi Zlatko Šumadijski.

On daje opis ubice i iznosi viđenje o tome zašto je ubica digao ruku na zvezdu „Granda“.

- Jelenu je ubio neko iz osvete! To kazuje njen horoskop, kao i horoskopi ostalih ukućana. Kada sam pogledao Jelenine oči na jednoj fotografiji, javila mi se vizija ovog čoveka. To je bilo iznenada i odmah sam nacrtao njegovo lice. Tunjavog je izgleda, ali je podmukao i perfidan.

Vidovnjak predviđa: Albanci će zaratiti sa Amerikancima na Kosovu

Kosmajski Vilenjak je davao prognoze brojnim političarima i mnogima iz vrha MUP-a i BIA. On za „Alo!” otkriva da će se na Kosovu situacija uskoro promeniti i da Srbi neće biti označeni kao dežurni krivci! -

Albanci će na Kosovu zaratiti s Amerikancima! Izbiće sukob između Albanaca i NATO u narednih godinu do dve i Srbija će tada čak braniti NATO! Zapamtite šta sam vam rekao. Uoči izbora u Americi sam tvrdio da će Tramp doći na vlast, iako su mi svi govorili da sam lud! Danici Drašković sam rekao da nikada neće biti direktorka BIA, što mi nije oprostila! Za Ivicu Dačića sam posle petooktobarskog prevrata predvideo da će ponovo doći na vlast u Srbiji! Tada su mu se svi smejali, a evo, Dačić vedri i oblači političkom scenom - navodi vidovnjak.

Ima frizuru koja je nalik čirokani. Znam da se osvetio Marjanovićima. Naprosto, osećam da je u slučaju ubistva pevačice u pitanju osveta! Ništa drugo nije razlog. Nisu u pitanju ni reketaši, ni muž, ni svekrva. Marjanovići nemaju veze sa ubistvom pokojne Jelene! Zoran nedužno leži u zatvoru i on definitivno nije ubio Jelenu! - uveren je Zlatko Šumadijski.

Vidovnjak navodi da Jelenina svekrva nije ni na koji način umešana u zločin i da joj se ne mogu pripisti odlike zle osobe.

- Zorica Marjanović nije ni gatara, ni šamanka, ni vlaška vračara. Ona je ubeđena u neke svoje vizije, koje možda imaju malo paganskog i ritualnog. Međutim, to je beznačajno i možda bi bilo dobro za rijaliti program. Zorica bi tako išla uz Vesnu Rivas, podjednako su jake i bitne u svojim „darovima od boga”, kako vole da kažu. Ne treba od Zorice Marjanović praviti zlu ženu, monstruma. Ne treba od članova te porodice praviti čudake i oličenje nečeg nenormalnog. Takvi su kakvi jesu. Ima mnogo čudnijih i uvrnutijih porodica. Za Zoricu mogu da kažem da je osobenjak i da veruje u nešto, ali ni sama ne zna u šta! Mislim da je na njih bačena anatema zbog nečega što nisu učinili. Nisu oni ni sektaši ni ubice. Malo jesu čudni, pa šta s tim? Poznajem mnogo čudnije i opasnije ljude! - kaže vidovnjak na kraju razgovora.

Džaji pogodio da će biti oslobođen!

Zlatko Šumadijski poznat je širom Šumadije kao astrolog i vidovnjak po nadimku Kosmajski Vilenjak. Proricao je Danici Drašković, Draganu Džajiću, Ceci Ražnatović, Miri Škorić, Mariji i Verici Šerifović, Verici Rakočević i Vesni Zmijanac. - Od mojih proročanstava se obistinilo da će Dragan Džajić biti aboliran u vezi sa krivičnom odgovornošću za zloupotrebu službenog položaja, i to kada su svi tvrdili da je „gotov”! Vesni Zmijanac sam pogodio da će postati baba! To joj je bila najveća životna želja - kaže Zlatko Šumadijski.

 

Expand player
Pogledajte više