Jelena je maštala o drugom detetu

S. Dž.Stojanović | vesti 2016-05-09 21:31:45 2016-05-09 21:31:45

Jelena je maštala o drugom detetu. Želela je da bude okružena ljubavlju i da zauvek ostanemo zajedno. Žao mi je što se njen san nije obistinio - rekao je juče za „Alo!“ Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović.

Dejan Briza

On je juče sa ocem Vladimirom izašao na groblje Zbeg u Borči da obeleži Vaskrs za mrtve, poznatiji kao Pobusani ponedeljak.

- Odneli smo na groblje ofarbana jaja i zapalili sveće za Jecinu dušu. Išli smo samo otac i ja. Janu nismo vodili. Psiholog mi je preporučio da to izbegnem jer bi za nju to bio veliki stres. Tek se pripremam da joj saopštim da joj se mama neće vratiti - rekao je Zoran Marjanović i dodao da će sutra ponovo izaći na groblje da obeleži 40 dana od smrti.

- Pomen je u sredu u 11 sati, na groblju Zbeg. Pripremamo sve po pravoslavnim običajima, a sveštenik će služiti parastos. Planiram da posle parastosa za 40 dana uđem u studio i završim pesmu koju je Jelena snimila dan uoči tragičnog događaja. Pesma će biti objavljena za oko 15 dana. Neću na pomenu otkrivati stihove pesme ni čitati oproštajno pismo, nisam planirao - navodi Jelenin suprug.

Na pitanje da li je iz policije dobio zvanične informacije da li je robijaš iz Borče koji je izvršio samoubistvo na bilo koji način povezan sa zločinom, rekao je da za sada nema nikakvih potvrda o tome.

- Bila je srećna i nasmejana poslednjeg dana. Mogu da vam kažem da je bila srećna i voljena i da ću je zauvek pamtiti nasmejanu - rekao nam je Zoran na kraju razgovora i poručio da će biti spreman da razgovara o tragičnom događaju kada policija otkrije ubicu.

 

Sutra je 40 dana

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Marjanović, potvrdila je da će sutra izaći na groblje na pomen za 40 dana od Jelenine smrti. - Najteže mi je bilo kada sam mesec dana posle ubistva sa zetom otišla do kanala gde je moje dete nađeno - kratko je rekla majka.

Expand player
Pogledajte više