Hitna pomoć
Alo!/Vladimir Marković
Hitna pomoć

Alo!/Vladimir Marković

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Jedna osoba je poginula, a pet teško povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu Žabalj-Čurug koju je u ponedeljak izazvao maloletnik (16) koji je bez dozvole vozio neregistrovano vozilo.

Nesreća se dogodila u popodnevnim časovima, a teško povređeni Goran T. (34) iz Žablja preminuo u Urgentnom centru KC Vojvodine nakon neuspešne borbe lekara da mu spasu život. Četiri muškarca iz Čuruga, starosti 45, 31, 61 i 42 godine, kao i jedan Beograđanin star 43 godine, teško su povređeni.

Pročitajte još:

Šesnaestogodišnjak koji je izazvao udes vozio je opel, prešao u suprotnu traku, direktno naleteo na reno koji mu je dolazio iz suprotnog smera, a udareni automobil u fijat bravo. On je zadobio lakše povrede i protiv njega će biti podneta krivična prijava jer je, vozeći neregistrovan automobil, bez vozačke dozvole, izazvao tešku saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom.

Prema rečima očevidaca, maloletnik je direktno udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret, a potom je naleteo i treći automobil.

- Bilo je jezivo. Jedan automobil izvrnut je na krov, drugi smrvljen, delovi rasuti na sve strane, a povređeni ljudi ležali su kraj puta - priča jedan od očevidaca.

Oni koji su se u trenutku nesreće zadesili na tom delu puta zaustavljali su se kako bi ukazali pomoć.

- Vrlo brzo je došla Hitna pomoć, koja je povređene prevezla u bolnicu. Kako sam čuo, maloletnik koji je izazvao udes je polomio ruku, dok su u nesreći mnogo gore prošli putnici iz ostalih automobila - dodaje sagovornik.

Po ovim stvarima će Srbija pamtiti novinarku Draganu Tripić

AUTOR: Telegraf/D.S. DATUM I VREME: 24.10.2019. 10:07 - 24.10.2019. 11:05 Pokazala se kao oštra i nemilosrdna, ali pravična Dragana Tripić, Foto: youtube printscreen Dragana Tripić, poznata novinarka, pronađena je mrtva u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Rođena je 16.5.1961. godine, a popularnost je stekla kao novinar nekoliko beogradskih redakcija (Kurir, Alo, Press, Pink...)

U Žablju, odakle je stradali Goran, još ne mogu da poveruju da je njihov meštanin poginuo bahatošću jednog deteta, koje je zavilo u crno ne samo porodicu stradalog već i svoju.

- Velika tragedija za porodicu stradalog čoveka. Njegova porodica je divna, kao i on, a da tuga bude veća, supruga stradalog Gorana i majka maloletnika koji je izazvao udes su koleginice, radile su u istoj prodavnici - priča jedna od meštanki Žablja.

Bonus video

Napad aviona orao na vežbi Vojske Srbije u Batajnici