Pucnjava Nana Senjak
Alo!/Ana Paunković
Pucnjava

Alo!/Ana Paunković

Mesto obračuna: Policija skupila tragove , Foto: Alo!/Ana Paunković

Aleksandar Savković (27) je ubijen, dok je Adija Isainović (29) teško povređen u pucnjavi koja se dogodila juče ujutro ispred poznatog beogradskog kluba „Nana“ na Senjaku. Kako „Alo!“ saznaje, likvidirani Savković je odranije bio poznat policiji i imao je debeli krivični dosije zbog teških krivičnih dela. 

Tragedija se dogodila juče u 5.20 časova ujutro ispred poznatog kluba u Ulici Koste Glavinića na Senjaku. Kako saznajemo, pucnjavi je prethodila svađa i tuča u kojoj je učestvovalo više od 10 mladića.

Zaplenjeni automobili zbog dokaza

Policija je po dolasku na mesto incidenta zaplenila nekoliko vozila.

- Dva privatna automobila, parkirana kod kluba, zadržana su radi prikupljanja dokaza, kao i jedan taksi. Najverovatnije da je reč o taksi vozilu koje je prevezlo povređene do Urgentnog centra. Policija će iz ovih automobila uzeti otiske i DNK uzorke kako bi do kraja rasvetlila celi slučaj - navodi naš izvor blizak istrazi.

- U ranim jutarnjim satima iz kluba je izletelo 15 mladića i među njima je počela žučna svađa. Najpre se čulo vikanje i vređanje, a onda je sve preraslo u ozbiljnu tuču i začula se pucnjava. Tom prilikom ranjeni su Aleksandar Savković i Adija Isainović, dok je napadač pobegao sa mesta zločina pre nego što je stigla policija - navodi izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, neko je pozvao taksi i obojicu ranjenih prevezao na Urgentni centar.

- Kada je policija stigla na mesto tragedije, svedoci obračuna i gosti kluba ostali su zatvoreni unutra oko četiri sata, sve dok uviđaj nije završen! Niko nije smeo da izađe niti da uđe u klub, a oni koji su se tu zatekli, morali su da čekaju. Aleksandar Savković je imao podeblji krivični dosije, a motiv još nije poznat. Ne zna se zašto je izbila tuča i kako je došlo do krvoprolića. Policija je ispitala sve očevice i posetioce kluba da li su čuli ili videli nešto sumnjivo - ispričao je izvor za naš list.

Kako smo saznali, Savković je preminuo posle prijema u Urgetni centar, dok je drugi mladić obilno krvario.

Pucnjava

Alo!/Ana Paunković

Krv u bašti restorana „Nana”, Foto: Alo!/Ana Paunković

- Adija Isainović zadobio je teške povrede glave, stomaka i grudnog koša. Odmah posle prijemarebačen je p na reanimaciju i ušivanje. Obilno krvarenje je jedva zaustavljeno, ali još nije poznato koliko su povrede ozbiljne i da li je u životnoj opasnosti - navodi naš sagovornik. 

Prema rečima meštana Ulice Koste Glavinića na Senjaku, tuče i svađe nisu retkost u klubu „Nana“.

- Tamo često izbijaju tuče i svađe. U poslednje vreme tamo se okuplja čudna ekipa. Ko zna šta je razlog, verovatno je reč o nekom sukobu odranije - rekao nam je mladić koji živi nedaleko od ovog kluba.

Do zaključenja ovog izdanja „Alo!“ nije bilo poznato da li je napadač uhapšen i koji je motiv krvoprolića.

Laki ubijen u „Nani“

- mart 1990. - U klubu „Nana“ ubijen je jedan od najpoznatijih kriminalaca devedesetih Andrija Lakonić Laki. U klub je došao sa žestokim momcima Darkom Ašaninom i Veselinom Veskom Vukotićem. Pucnji su odjeknuli posle sukoba Lakonića i Vukotićem, ali su detalji ostali nepoznati. - 16. decembar 2013. - Uhapšen je Marko M. (19) zbog sumnje da je posle svađe i tuče ispred „Nane“ upucao Mirka M. (28). Teško ranjeni mladić prebačen je na Urgentni centar. - avgust 2014. - U pucnjavi ispred „Nane“ ranjeni su Predrag Lj. (37), Igor R. (32) i Marko V. (22). Na mestu obračuna nađena su dva pištolja i četiri čaure

 

Komentari (2)

Ujka Zitko PFK

18.12.2017 09:15

Pogle bajo,istetovirao sam se,znaci tvrdim,svi me se plase.Sutra ga nose na vecnu bleju,na topcidersko groblje.

Marko

18.12.2017 11:49

od sudbine se nemoze pobeći