Igor Jurić
Alo/S.I.
Igor Jurić, Foto: Alo/S.I.

Vest da je posle 17 dana potrage uhapšen Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, danas je obradovala i umirila čitavu Srbiju.

Meštani sela Malče, ali i ostalih sela između Niša i Knjaževca i okoline danima su bili u strahu, dok je veliki broj policajaca na terenu danonoćno pretraživao sve kutke ovog terena kako bi pravdi bio priveden osuđivani silovatelj Ninoslav Jovanović.

No, nakon vesti o hopašenju Jovanovića, na Tviteru se razvila gotovo neverovatna rasprava.

Pojedini korisnici ove društvene mreže razvili su "teoriju" o tome da uhapšena osoba uopšte nije Ninoslav Jovanović, nazvavši ga "lažnim Malčanskim berberinom".

Nakon prvobitne ideje koja je otišla u etar, na Tviteru se razvila prava polemika o tome šta se i koliko izmenio, koliko se razlikuju uhapšena osoba i osoba sa poternice, kakvi su mu nos, zubi, oči, jeste ili nije i koliko propao.

Iako je naš narod naširoko poznat po osmišljavanju različitih teorija zavere i verovanju u iste, što bi taj isti narod rekao, i ako je od nas - mnogo je.

Na ovu vrstu nebulozne rasprave na Tviteru nije mogao da ostane nem ni Igor Jurić, pa se i on oglasio ovim povodom i sve one koji vode ovakve neverovatne rasprave o tome jeste li uhapšena osoba Ninoslav Jovanović ili nije, stavio na svoje mesto.

- Svi vi koji znate sve, pitajte malu Moniku da li ju je mučio pravi ili klonirani Ninoslav. Pitajte njene roditelje koji Ninoslav im je oteo dete. Pitajte ono ljudsko u sebi, ako ga još uvek ima, stidi li se onoga u šta ste se pretvorili. Evo, mene je sramota u vaše ime - napisao je Igor Jurić.

Podsećamo, Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin je danas uhapšen na groblju u njegovom rodnom selu Malči u 14.20 sati.

U potragu je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša, Zaječara, helikopterska jedinica, žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

Komentari (5)

Pera Zdera

06.01.2020 00:37

Pa vidi se na slici da nije pravi ! Ovaj sto su ga uhvatili je dosta mladji ,izduzenog lica i ima kose,....

Barlić

06.01.2020 06:48

Onaj je bio ćelav a ovaj ima gustu kosu!

Sladjan

06.01.2020 07:38

Ovo je za MenE dno dna!!!!da Neko me veruje u policiju I ljude koje danima trazili ovoga!!!prijavite ga za ometanje pravde,jer sumnja u ljude da recimo krije pravog!!!!prijavite ga policiju za sirenje panike ....Ali se njemu moze da lupeta sve jer je Javi od zakona......

pera rogonja

06.01.2020 10:59

Gospodine Igore,strasno je sta se desilo tvojoj cerki i nema opravdanje za takve kriminalce i slazem se za dozivotnu kaznu zatvora.Medjutim trebao si vise da vaspitas decu da si to radeo kako treba i cerka bi ti bila ziva.Sta bre izigravas sada?Koristis smrt svog deteta radi medijske paznje i rasprave sa advokatima.Ucuti bre vise.

Dila

06.01.2020 15:53

Zza psihoptu metak u čelo. Jedini način da se iskoreni zlo uSrbiji.G-.din Jurić je u prvu. Puna odrška.