Madlenijanum
Printscreen
Madlenijanum

Printscreen

Madlenijanum, Foto: Printscreen

* Očevici tvrde da je vrlo verovatno reč o poznanicima

* Napad se dogodio na raskrsnici Svetogorske i Rajačićeve ulice, gde su bili vidljivi tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara

* Oba lica su od ranije poznata policiji

"Nemoj brate to da radiš, molim te." Prema rečima očevidaca, ovako je govorio muškarac koji je juče oko podneva zadobio nekoliko uboda nožem u telo u Glavnoj ulici u Zemunu, zbog čega se veruje da se napadač i povređeni poznaju od ranije, a uzrok sukoba najverovatnije je lokal.

PREPORUČUJEMO:

Očevici tvrde, da je sudeći prema konverzaciji koju su vodili napadač i povređeni samog kobnog trenutka, vrlo verovatno da je reč o poznanicima, jer su neki od prisutnih ljudi čuli povređenog muškarca kako govori: "Nemoj brate to da radiš, molim te."

S obzirom na to da se na mestu na kom se dogodio napad nalazi opštinski poslovni prostor, postoje indicije da je uzrok sukoba najverovatnije lokal.

Ispred pozorišta Madlenijanum strašna scena!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 12.11.2019. 13:39 - 12.11.2019. 14:13 Užas! Madlenijanum, Foto: Printscreen Muškarac je teško povređen kada je oko 13 sati, ispred pozorišta Madlenijanum u Glavnoj ulici u Zemunu, izboden u leđa. Hitna pomoć i policija brzo su odmah stigli na lice mesta. Muškarac je, kako saznajemo, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

- Začula sam jak vrisak, a onda videla povređenog muškarca u crvenom duksu koji je stavljao nešto u kola. Na drugoj strani, još jedan muškarac je trčao Rajačićevom ulicom - ispričala je jedna od komšinica.

Napad se dogodio na raskrsnici Svetogorske i Rajačićeve ulice, gde su bili vidljivi tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara. Povređeni muškarac je tu zadobio nekoliko ubodnih rana, na leđima, ramenu, ali i licu. On se zatim dao u beg ka Glavnoj ulici gde je, ispred trafike, naleteo na policijsku patrolu i pao na zemlju, a zatim prevezen na Urgentni centar.

PROČITAJTE JOŠ:

Policajci i inspektori koji vrše uviđaj, u jednom trenutku su ušlu u garažu obližnje kuće i u njega ubacili jedan automobil koji, kako se pretpostavlja, pripada napadnutom muškarcu.

Prema nezvaničnim informacijama, oba lica su od ranije poznata policiji.

Bonus video - Požar kod Starog dvora!