Trovanje/ilustracija
Alo!/Masanori Josida
Trovanje/ilustracija

Alo!/Masanori Josida

Trovanje/ilustracija, Foto: Alo!/Masanori Josida

Za suprugom Sanje M. koja je osumnjičena da je kolegama sipala otrov u kafu i potom ih gledala kako se guše, raspisana je poternica zbog pretnji koje je uputio sudskom veću Višeg suda u Smederevu koje sudi u postupku protiv njegove supruge

- Dejan P, inače mašinski inženjer, napravio je incident u sudu i zapretio sudijama u tom postupku. Ceo slučaj je prijavljen policiji koja je reagovala, ali Dejan P. nije pronađen na adresi gde mu je prijavljen boravak. Za njim je raspisana poternica - rekao je za Srpski telegraf izvor iz policije.

Pročitajte još:

Sanja M. u medije je dospela u aprilu prošle godine nakon bizarne scene koju je priredila kolegama. Ona je, naime, zaposlenima u Poljoprivredno-savetodavnoj stručnoj službi u Kolarima, svojim kolegama, sipala otrov insekticid u kafu, i to zato što su je kolege ogovarale.

Kako je istraga kasnije utvrdila, Sanja nije imala konkretnu metu, već je želela da otruje sve kolege. Prema pisanju medija, pre trovanja je bila u emotivnoj vezi i prevarila je Dejana sa jednim muškarcem, pa je bila ubeđena da ju je neko od kolega "otkucao" kod Dejana, a sve se pogoršalo kada su počeli da je ogovaraju u firmi.

Preporučujemo još:

Želeći da se odbrani, ona je mužu rekla da to nije bilo dobrovoljno već da je silovana.

- Njih dvoje su to prijavili policiji, pa je pokrenuta istraga. Ljubavnik je priveden i posle opsežnog ispitivanja utvrđeno je da nije bilo prisile, a ona je zbog toga dobila krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje krivičnog dela - rekao je Novostima ranije izvor iz policije.

Otrovanu kafu je, srećom, samo delimično popilo troje ljudi, od kojih dvoje nisu njene kolege već stranke u firmi. Oni su odmah medicinski zbrinuti, tako da je tragičan ishod izbegnut a njena namera osujećena.

Trovanje/ilustracija

Alo!/Masanori Josida

Trovanje/ilustracija, Foto: Alo!/Masanori Josida

Otrovani: Počeli smo da se gušimo i tresemo

- Mnogo volim kafu. Moj zet Dragan ne, ali tog dana kada su nam ponudili, on je prvo zatražio čaj, a onda se predomislio i uzeo kafu. On pije vruću, a ja hladnu. Posle nekoliko gutljaja njemu je pozlilo. Počeo je da se guši i trese... Pitao me je: Radomire, je l' tebi kafa dobra? Ja kažem - dobra mi je. Posle minut i ja sam počeo da se tresem, gušim, sva odeća u sekundi mi je bila mokra - ispričao je nakon jezivog napada Radomir Todorović, jedan od trojice ljudi koje je otrovala Nikolićeva.

Na VMA su dežurni lekari obavili sve za hitno zbrinjavanje trojice ljudi.

Inače, zbog količine otrova u napitku Sanja se tereti za ubistvo u pokušaju, a kako je "Blic" ranije preneo, Više tužilaštvo traži za nju i psihijatrijsko lečenje u zatvorskoj bolnici.