Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Ilustracija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Naime, sve se dogodilo nakon što su i V.R. i A.M, bivši momak i devojka, juče bili gosti na slavi kod komšija. Kako priča komšinica D.P. koja živi u zgradi do V.R, mladić je došao oko 14 sati kod njih na slavu i počeo da pije.

Pročitajte još:

 

Kako tvrdi, mladić je popio dva litra vina, nakon čega je došao njegov otac, koji je pokazivao očima komšinici da mu ne sipa više alkohola.

- V.R. se tada naljutio. Može da se ljuti koliko hoće, ali ne može da mi vređa goste. Moj brat se pokupio i otišao. A.M. je došla u međuvremenu i ostala i posle njega. Rekla sam joj bolje da ide i neko s njom, on će te sigurno čekati napolju. On je čekao, gurnuo valjda njeno dete i dete je vrištalo, to je cela ulica orila – dodaje komšinica, rekavši da je i nju V.R. na slavi vređao.

Kako se sumnja, V.R. je tada ispred zgrade A.M. nožem naneo posekotine po licu, koje su konstatovane kao lakše telesne povrede. Vrisak deteta čuo je i otac V.R, ali i svog sina koji se drao, da bi zatim istrčao iz kuće.

- Pritrčao sam i držao sam ga, sve dok nije došla policija. Na slavi se napio, da li je bilo provokacija kada sam ja izašao, ne znam. Govorio joj je “Šta se smeškaš tako kad ja nešto kažem” i slično. Kasnije mi je rekao da ide da se šeta, ja ne znam da li je sa namerom izašao da je čeka ili ne. Kada se desio napad, ja sam čuo dete koje je vrisnulo i prepoznao sam njegov glas, dotrčao sam i razdvojio ga od tih ljudi – priča otac V.R.

 

Kako dodaje, V.R. je došao u stan i uzeo nož, što, kako tvrdi, on nije video jer bi ga u suprotnom sprečio da izađe.

- V.R. i A.M. bili su u svađi koja je trajala mesecima. Njemu je teško palo što mu ona nije davala da viđa njenu ćerkicu, koju je on mnogo voleo. I onda je on poludeo – dodaje njegov otac.

V.R. je zadržan u pritvoru.

Komentari (2)

miroslav moric

23.11.2018 03:32

@nedjo - ne trebas nas napominjati mi to znamo da si bog