Izrešetane komšije Dragane Mirković!

D. Ćuruvija - J. Paunović | vesti 2015-08-31 22:15:40 2015-08-31 22:15:40

Braća Mario (24) i Marko Ilić (29) iz Kasidola, kod Požarevca, teško su ranjena prekjuče u selu Poljane kada je na njih pucao napadač iz automobila.

Privatna arhiva


Pucnjava se dogodila u nedelju oko četiri sata ujutru, a prema saznanjima “Alo!”, braća Ilić poznaju napadača. Policija je identifikovala napadača, koji je odranije poznat policiji i za njim se traga. Policija je za njim raspisala poternicu.
Braća Ilić se nalaze u požarevačkoj bolnici, na odeljenju hirurgije, gde im je ukazana pomoć.


- Mario je ranjen u stomak i on je operisan, a Marko je zadobio prostrelne rane kukova. On nije operisan, a obojica su svesna i nalaze se van životne opasnosti. Sada su na odeljenju intezivne nege - rečeno nam je u bolnici u Požarevcu.
Meštani Kasidola su nam rekli da su čuli da su ranjena braća Ilić, sinovi lokalnog privatnika, koji se bavi pravljenjem metalnih ograda.


- Čuli smo da su im preprečili kolima put i otvorili vatru na njih. Pričaju i da se napadaču, na sreću, metak zaglavio, inače bi ih možda ubio. U selu pričaju da Mario i Marko nisu bili naoružani - ispričali su nam juče meštani Kasidola, rodnog mesta pevačice Dragane Mirković.


Svi za Markovog i Mariovog oca Radišu imaju samo reči hvale i ne mogu da pretpostave zbog čega bi neko uperio cev u njegove sinove.
- Znamo ih od malih nogu, ali ne znamo što je uzrok pucnjave. Koliko znamo, rade s ocem i solidno žive. Dobra su deca i ne znamo kome su se zamerili - ispričali su nam poznanici Ilićevih.


Prema našim saznanjima, motiv napada je najverovatnije svađa oko neraščišćenih računa. Tužilac je krivično delo okarakterisao kao teško ubistvo u pokušaju.

 

Meštane šokirala pucnjava

Komšije Dragane Mirković šokirala je vest da su ranjeni mladići iz njihovog mirnog mesta. - Do sada je Kasidol bio poznat po Dragani i nikad nam se nisu događale ovako ružne stvari. Uvek nas novinari zovu i dolaze zbog Dragane, a ne zbog ovako nečeg. Ilićevi ne žive daleko od nje. Mi smo malo mesto i svi se znamo. Osamdeset odsto sela je u inostranstvu, a poznati smo i kao dobri muzičari i konjušari - pričaju Kasidolci, koji popularnu pevačicu viđaju kada kroz rodno selo, kako kažu, projuri kolima.

Expand player
Pogledajte više