Izmislio bombu na avionu i napravio HAOS! Zbog njega je kasnio let nekoliko sati

Alo.rs/Tanjug/TV Pink | vesti 2019-07-18 15:01:44 2019-07-18 15:01:44

Munjevita akcija policije

Alo!/Rajko Ristić

 

Pripadnici MUP su, nakon kontradiverzionog pregleda, utvrdili da je bila lažna dojava o postavljenoj bombi, u avionu koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt.

Tokom istrage policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva identifikovala i privela Željka S. (58) zbog sumnje da je telefonom dojavio da se u avionu nalazi bomba, odnosno da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 I Lufthanza je potvrdila da je bila lažna dojava o bombi u avionu te nemačke aviokompanije, koji je trebalo da poleti jutros u 06.15 sa beogradskog aerodroma. Kako se navodi u saopštenju, avion će poleteti u 14.15 sati.

Neki od 130 putnika koji su bili evakuisani sa pet članova posade ranije su prebačeni na druge letove.

 - Lufthanza je zbog bezbednosno značajne poruke koju je primila bezbedno iskrcala 130 putnika iz aviona na letu od Beograda ka Frankfurtu. Lufthanza i lokalnie vlasti su istražile slučaj i nisu pronašle da je bezbednost ovog leta ugrožena, saopštila je nemačka avio-kompanija.

 Kontradiverziona ekipa policijske brigade pregledala je avion. Iz unutrašnjosti vazduhoplova izvađen je ketering i torbe putnika kako bi ponovo prošli rendgen pregled.

  DRAMA NA BEOGRADSKOM NEBU Pilot krenuo da sleti na aerodrom, pa na pisti ugledao ono zbog čega je morao hitno da reaguje!

Expand player
Pogledajte više