Zapaljeni automobili urednika novina
Alo!
Zapaljeni automobili urednika novina

Alo!

Zapaljeni automobili urednika novina, Foto: Alo!

 

Automobil „krajsler PT kruzer“, vredan oko 3.500 evra, u vlasništvu Dragana Cvetinovića, koji je donedavno radio u medijima, uništen je juče u zoru u eksploziji koja je odjeknula Kaluđericom! Cvetinoviću i njegovoj supruzi su pre samo godinu dana za jednu noć zapaljeni „rendž rover evok“ i „opel korsa“, a počinilac još nije pronađen! 

Zapaljeni automobili urednika novina

Alo!

Zapaljeni automobili urednika novina, Foto: Alo!

Automobil „krajsler“ je zapaljen juče oko 3 ujutru na parkingu kod crkve, u Ulici Ignjata Gige, u Kaluđerici. Srećom, niko nije povređen, ali je automobil potpuno uništen. Šta je motiv i ko se namerio na Cvetinovića, treba da utvrdi istraga.

Zapaljeni automobili urednika novina

Alo!

Zapaljeni automobili urednika novina, Foto: Alo!

Kako saznajemo, policija ima sumnje u vezi s tim ko je odgovoran, ali još nema dokaze protiv njega i ne može da ga smesti iza rešetaka. 

Cvetinović je bio tehnički urednik u nekoliko dnevnih novina, a posle jučerašnje eksplozije se oglasio putem „Alo!“ navodeći da je reč o podmuklom napadu.

Isti piroman napao Kristijanovu prijateljicu?

Po istom receptu i sa istim potpisom, 22. novembra je u Velikom Mokrom Lugu zapaljen automobil Biljane Lukan, koja je javnosti poznata kao prijateljica Kristijana Golubovića.

Dve nedelje pre toga, u njeno dvorište su bačene dve bombe, a sumnja se da iza svih napada stoji isti čovek! Zanimljivo je da su se i napadi u Velikom Mokrom Lugu dogodili u 3 ujutru.

- I u ovom slučaju postoje snimci, ali očigledno nisu dovoljno oštri da bi napadač bio identifikovan i uhapšen - kaže naš izvor blizak istrazi.

- Nisam kriminalac i ne bavim se prljavim poslovima! U pitanju je verovatno čista ljubomora i zavist! Moguće je da mi se neko sveti zbog toga što sam radio u medijima. Imam svoje sumnje, ali još ne mogu da otkrijem ime - kaže Cvetinović i ističe da ga je probudila jaka eksplozija.

- Kada sam istrčao napolje, prvo sam primetio da nema uličnog svetla! Policija je ekspresno stigla. Bili su na mestu eksplozije pre mene! Obavili su uviđaj i rekli mi da nemaju dokaze, ali da sumnjaju na nekoga, jer je auto zapaljen na identičan način kao i desetine drugih u Kaluđerici. Pitao sam ih dokle je stigla istraga u vezi sa prethodnom paljevinom, za koju sam im dao gomilu dokaza, između ostalog i snimke sigurnosnih kamera i DNK piromana, ali su oni samo slegli ramenima - kaže Cvetinović i dodaje da neko najverovatnije ometa istragu.

Zapaljeni automobili urednika novina

Alo!

Zapaljeni automobili urednika novina, Foto: Alo!

- Sumnjam da neko iz policije čuva piromana jer radi za njega! Ko i zašto, to ne znam… Nadam se da će odgovorni policajci ipak uraditi svoj posao. Revoltiran sam posle svega. Nije otkriveno ko je meni i drugim žiteljima spalio automobile, a nekima bacao čak i bombe na kuće, pa sumnjam da tog piromana neko štiti! - rekao je Cvetinović i apelovao na Policijsku upravu Beograd da pronađe piromana i zavede red u policiji Kaluđerice.