BEOGRAĐANIN MISTERIOZNO NESTAO PRE ČETIRI NEDELJE Izašao sa posla na Dušanovcu, od tada mu se gubi svaki trag! Vapaj njegove majke kida dušu

Ništa se ne zna o njemu!

 

Saša Kostić
Saša Kostić, Foto: facebook.com

"Četvrta nedelja kako nema mog sina. Ni traga ni glasa. Ne znam kako dalje, ne znam više šta da radim i na koja vrata da pokucam. Roditelja uvek najviše boli, ma koliko godina imalo njegovo dete. Neka mi jave i najgoru vest, ali hoću da znam šta je sa mojim detetom."

EMILIJA JE NESTALA PRE 24 SATA! Roditeljima stigla dojava da je viđena u kolima na Horgošu, a onda su dobili i čudan SMS!

Ovim rečima tužnu ispovest započinje Svetlana Kostić, majka Saše Kostića (33) koji je 3. novembra misteriozno nestao nakon što je završio smenu u mesari na Dušanovcu. Tog dana dana ništa nije ukazivalo na to da će nestati bez traga.

- Dogovarao se sa bivšom ženom da ode u Čačak, gde ona sada živi i da vidi decu. I od tog dana ga nema. Zvala sam policiju nekoliko puta, kažu da ni oni nemaju nikakvih informacija. Ljute se što zovem često. A šta ću, ja sam majka, a svaku majku boli najviše, ma koliko godina dete imalo - objašnjava neutešna Svetlana.

Kako kaže, ona i muž noćima ne spavaju, čekajući bilo kakvu informaciju. Makar i onu tragičnu.

- Neizvesnost ubija. Deda i ja sedimo i čekamo, ne spavamo, iščekujemo da će nam neko javiti bilo šta. Neka jave i da je mrtav, ali želim da znam šta je sa mojim detetom. Kukala bih na sav glas ali ne mogu zbog unuke, ćerkice od drugog sina. Dete je tek krenulo u prvi razred i ne želim da navuče neke traume - objašnjava Svetlana plačnim glasom.

Očajna majka Saše Kostića moli da, ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o njemu, to javi u najbližu policijsku stanicu. Podsećanja radi, poslednji put je viđen na Dušanovcu, nakon što je završio smenu u mesari u kojoj duže vreme radi.

U trenutku nestanka na sebi je imao sivu trenerku, crne patike, duks i crnu jaknu. Visok je 175 centimetara, težak 75 kilograma, crne kose i očiju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi