Kapija, kuća, stara kuća
privatna arhiva
Kapija, kuća, stara kuća

privatna arhiva

Kapija, kuća, stara kuća, Foto: privatna arhiva

U kući usred Nakova napravio plantažu marihuane. Stabljike uzgajao u veštačkim uslovima.

Uzgoj opojne droge u kući u Nakovu baš se i nije isplatio 28-godišnjem Beograđaninu kojem je na vrata pokucala policija u ranim jutarnjim časovima.

Kikindska policija je saopštila da je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila dvadesetosmogodišnjeg muškarca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. S obzirom šta su tamo pronašli, može se reći da su imali uspeha.

Prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, u improvizovanoj laboratoriji, policija je pronašla 1.364 biljke indijske konoplje. Osumnjičeni je posedovao i opremu za ilegalnu delatnost. Pretragom kuće nađena je poljoprivredna oprema: trafo-uređaj, lampe, ventilatori, uređaj za klimatizaciju, lampe, veštaka đubriva za razvoj i održavanje biljke i cveta, digitalne vage, aluminijumska creva za dovod vode i vazduha, termometri, tajmer...

Anketa:

Da li ste ikada konzumirali marihuanu?

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Aurora

30.08.2020 12:54

Mi nismo zaostali 500.godina,mnogo,mnogo vise ...na zalost. Kanabisom sam se lecila od raka I evo jos sam ziva. Da se trebam ponovo leciti,izabrala bih ponovo isti lek I ako sam nekada bila protivnik istog. Koliko vekova mora proci da izadjemo Iz pecine,koliko ljudi moraju izgubiti bitku da opasnom bolescu???