ŠOKANTNO SAZNANJE! Iza otmice Srpkinje u Italiji krije se FILMSKA PREVARA - RIP DIL! Nemac bio žrtveno jagnje, svi su imali ULOGE!

Iza otmice srpske državljanke u centru Torina, prema do sada poznatim informacijama, krije se takozvana "rip dil" novčana prevara, kojom je Srpkinja ranije navodno nasamarila jednog od kidnapera. Iza rešetaka su, nakon filmske scene, završila tri Nemca i jedan Austrijanac.

 

otmica
otmica, Foto: printscreen

* Iza otmice srpske državljanke u centru Torina, prema do sada poznatim informacijama, krije se takozvana "rip dil" novčana prevara 

* Uloga Austrijanca koji je uhapšen sa otmičarima bila je da ugovori sastanak sa Srpkinjom na trgu San Karlo u centru Torina

* Nemac koji je inače građevinski preduzimač poznat policiji, umesto nadležnim organima obratio se privatnoj detektivskoj agenciji i zajedno su skovali plan

U junu ove godine u Milanu, nemački državljanin koji je juče uhapšen kao jedan od otmičara Srpkinje, sastao se sa Srpkinjom kako bi izvršio novčanu transakciju. Međutim, potpuno nesvestan, postao je žrtva njenog paklenog plana.

Ona je pokušala da izvede NEVEROVATNU prevaru, ali se namerila na opasnog i uticajnog čoveka! (VIDEO)

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.08.2019. 16:57 - 15.08.2019. 17:11 Policajci su u kombiju u centru Torina pronašli 35-godišnjakinju, koju su otmičari vezali kanapom, a usta joj zapušili lepljivom trakom, i trojicu Nemaca, od kojih su dvojica dobro poznati organima gonjenja.

Naime, Srpkinja je trebalo da mu zameni novac, ali mu je umesto pravih novčanica, dala 50.000 falsifikovanih evra. Razjaren činjenicom da je prevaren, Nemac koji je inače građevinski preduzimač poznat policiji, umesto nadležnim organima obratio se privatnoj detektivskoj agenciji i zajedno su skovali plan.

Sastanak u Torinu

Uloga Austrijanca koji je uhapšen sa otmičarima bila je da ugovori sastanak sa Srpkinjom na trgu San Karlo u centru Torina. Na dogovorenom mestu državljanka Srbije se pojavila u pratnji muškarca nešto pre 11 sati prepodne.

Sve je naizgled bio uobičajeno, dok se pored njih u jednosmernoj ulici, vozeći suprotnom stranom, nije zaustavio crni "folksvagenov" kombi. Iz njega su munjevitom brzinom izletela trojica Nemaca, naoružani do zuba.

Predstavljajući se kao policija, zgrabili su Srpkinju i njenog pratioca, sve vreme pokušavajući da ih uvuku u vozilo. Muškarac je uspeo da im se otrgne, ali su, uprkos njenom otimanju, uspeli da odvedu Srpkinju.

- Oboje su vrištali, ona je dozivala pomoć. Urlala je da neko pozove policiju - ispričao je radnik jedne poslastičnarnice ispred koje se odigrala nemila scena. Građani su odmah alarmirali nadležne i istog trenutka je krenula potraga za crnim kombijem.

"Zaglavili" se na parkingu

Nakon što su pod punim gasom nestali sa lica mesta, plan otmičara bio je da se pritaje u obližnjoj privatnoj garaži. Na ulazu ih je dočekao čuvar koji im je objasnio da sa tolikim vozilom ne mogu da se parkiraju na tom mestu.

- Govorili su na engleskom jeziku, rekao bih da su negde sa istoka. Objasnio sam da je kombi glomazan da bi mogao da se parkira u našoj garaži i uputio ih dalje. Dok su se okretali, policija ih je opkolila - ispričao je čuvar Andrea za italijanske medije.

 

Značke, panciri, plastični pištolji...

Munjevito hapšenje zabeležile su sigurnosne kamere parkinga. Prema izveštaju policije, u kombiju su pronašli Srpkinju, vezanu kanapima i kablovima sa lepljivom trakom na ustima, i trojicu Nemaca maskiranih u policajce.

Kod njih su pronađene replike pištolja, noževi, dvosmerne radio-stanice, službene legitimacije sa oznakom policije, biber sprejevi, a bili su kompletno obučeni kao policajci sa fantomkama i pancirima na kojima je pisalo "policija". Dosadašnja istraga utvrdila je da su registarske oznake korišćene na kombiju - ukradene.

Lisice na ruke su stavljene nasamarenom vlasniku građevinske kompanije Mihaelu Hofmanu (54), Hermanu Reklinu (24) i Denisu Hohu (25) koji su radili kao privatni detektivi u agenciji kojoj se Nemac obratio. Austrijanac Edvard L. (58) koji je namamio Srpkinju je uhapšen kasnije.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi