Policija, Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

Shutterstock

Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija, Foto: Shutterstock

U Višem sudu u Subotici sudija za prethodni postupak odredila je pritvor do 30 dana državljaninu Nemačke S. H. (33) koji je u sredu u bolnici nožem povredio muškarca (36), sina Fehmi Bejzakua (55) osumnjičenog da je nožem ubio Berišu Bedžeta (62) na buvljoj pijaci.

S. H. se branio ćutanjem i da je imao prevodioca pošto jedino govori nemački jezik.

Kako su potvrdili svedoci događaja u bolnici on je nožem zadao više ubodnih rana čoveku u bolnici, a nož je odbacio i prekinuo napad tek pošto je policajac ispalio dva hica u vazduh. Ceo događaj se odigrao na Urgentnom odeljenju bolnice.

Pročitajte još:

- Pritvor S. H. je određen zbog opasnosti od bekstva, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i teških okolnosti krivičnog dela. Prethodno je Viši javni tužilac u Subotici doneo naredbu o pokretanju istrage protiv ovog lica, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj teškog ubistva – kaže Rajko Maravić, portparol Višeg suda u Subotici.

Jedna obaveza vam sigurno nije pala na pamet, a morate da je završite što pre! Kazne su ogromne!

AUTOR: Tanjug/ Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 31.10.2019. 14:55 Od 1. novembra do 1. aprila vozači u Srbiji u obavezi su da na svojim vozilima imaju sve četiri zimske gume, ukoliko je na kolovozu sneg, led ili poledica.

Policija i dalje intenzivno radi kako bi idetifikovala sve učesnike tuče, a kao povod obračuna, nezvanično je rečeno da su učesnici tuče navodili pregovor oko mlade, udaje i novca, a zatim da su uzrok nesuglasice bila zajednička deca u Nemačkoj.

U svakom slučaju, navode bliski istrazi, dve porodice su se sukobile zbog ranije nastalih loših odnosa u inostranstvu.

Bonus video: PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!