"BIO SAM TOLIKO KRVAV DA NIŠTA NISAM VIDEO" Iz čista mira napao Slavišu iz Prokuplja, a kad je nesrećnik pobegao u pekaru, počelo je iživljavanje!

"Plašim se za svoj život i siguran sam da je rešio da me ubije".

Policija
Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Slaviša Bigović (40) iz Prokuplja, kako tvrdi, umalo je stradao od napada čoveka koji je na njega nasrnuo sinoć oko 18.20 sati kada je išao ka Domu zdravlja da primi terapiju. Kako kaže Biković, napad se dogodio iz čista mira, a da se posle nekog vremena nije pojavio saobraćajni policajac, neznanac bi ga, tvrdi, sigurno ubio.

- Krenuo sam iz stana da primim injekciju u Dom zdravlja i kada sam bio na mostu preko puta Sokićevog bulevara, odnosno kod ulaza u Osnovnu školu "9. oktobar" primetio sam da neki nepoznat čovek ide iza mene. Okrenuo sam se i nastavio dalje, ali je on nastavio da ide za mnom. Opet sam se okrenuo i pitao ga u čemu je problem i on je počeo da me udara i oborio na zemlju - počinje svoju priču Biković koji je srčani bolesnik.

Kako kaže nepoznato lice, koje je mlađe od njega imalo je svetlo plavu jaknu i udaralo ga je na sred ulice, a neke žene su nedaleko odatle počele da vrište.

- Uopšte nisam znao šta me je snašlo i ja sam počeo da zapomažem i on je malo ustuknuo. Tada sam ustao i prešao ulicu, ušao u pekaru, a on je pojurio za mnom i napao me u pekari pred radnicima. Tada se pojavio saobraćajni policajac. Da nije bilo njega, sigurno bi me ubio - priča nam Bigović.

On tvrdi da lice koje ga je napalo nikada u životu nije video.

Nakon toga, u prokupačkoj Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" ukazana mu je pomoć, odnosno obavljeno je ušivanje povrede koju je zadobio na desnom oku. U policijskoj stanici gde je kasnije dao izjavu zbog stanja u kojem je bio intervenisala je ekipa Hitne službe Doma zdravlja Prokuplje.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

- I pred policajcima u stanici je kidisao na mene. Plašim se za svoj život i siguran sam da je rešio da me ubije, a što je najgore ne znam zašto. Ovim ulicama više čovek ne može na miru ni da prođe - završava vidno uznemiren Bigović.

Bigovićeva odeća je sva krvava, kao i telefon, koji i nije mogao da upotrebi, jer je napad bio iznenadan, pa kada je u jednom trenutku izvadio telefon, od krvi na licu nije ni video da okrene broj.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi