Ivana Mlađović
Printscreen
Ivana Mlađović

Printscreen

Ivana Mlađović, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 

 

Kako "Blic" saznaje u policiji, glumica je prema njihovoj evidenciji, kao i njen momak, imala kriminalni dosije. Bila je jedno vreme i u Istražnom zatvoru zbog krivičnog dela razbojništva.

Preminula devojka je 2013. godine imala policijsku zaštitu jer je od svog poznanika Stefana J. trpela mučenje i zlostavljanje koje je trajalo čitavih mesec dana.

On je nesrećnu devojku silovao, tukao i mučio gotovo celih mesec dana! Mlađovićeva je tada policiji prijavila zlostavljanje.

Jevtić, koji je i tada od ranije bio poznat policiji, tada je uhapšen i osuđen na dve godine zatvora, koje je već odležao.

Ivana Mlađović

Printscreen Facebook

Ivana Mlađović, Foto: Printscreen Facebook

Istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živela. Kako je pisalo u optužnici, on je Ivanu terao da pije alkohol i "bromazepam", a napadao ju je i na njenom radnom mestu, tukao je pesnicama, a naneo joj je i teške povrede oštrim predmetom.

Njemu se na teret osim silovanja stavljalo i nanošenje teških i lakih telesnih povreda, kao i nedozvoljeno držanje oružja.

Prilikom hapšenja Jevtić je iz automobila bacio napunjen pištolj.

Međutim, nakon njegovog hapšenja Ivaninoj drami nije došao kraj. Ubrzo je počela da dobija preteće poruke da pred sudom povuče izjavu.

Nakon ovih pretnji, Mlađović je dobila i policijsko obezbeđenje!

Ona se nakon užasa koji je preživela, upoznala sa Milošem Kovačevićem, taksistom iz Kragujevca, i posle nekoliko godina za njega i verila.

Ivana Mlađović

Facebook

Sumnja se da je Ivana Mlađović bila u drugom stanju kada je preminula, Foto: Facebook

Dobijala pretnje i pre mesec dana

Ivana je preko društvenih mreža dobijala preteće poruke i pre samo mesec dana. Nakon likvidacije Radoša Joksimovića, MMA borca iz Kragujevca, koji je ubijen dok je sedeo u kafiću, dobijala je poruke u kojima je pisalo da je njen verenik sledeći na listi za odstrel.

- Radoš je ubijen pre par sati. Kovač neka sačeka svoje vreme... - piše u jezivoj poruci koju je Ivana dobila na dan kada je Joksimović ubijen.

Ona je napisala da se oseća užasno zbog poruke koju je dobila.

- Ova poruka mi je stigla par sati posle Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu... Strašno - napisala je sada preminula Plejboj zečica.

Ovu poruku podelio je na svom profilu i njen verenik uz komentar:

"Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo. Počivaj u miru brate... A ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama, obične su si*ice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili šta već... Ne plašim se da umrem, dođi slobodno".

Radoš Joksimović

Facebook

Radoš Joksimović , Foto: Facebook

 Umrla kraj drogiranog verenika

Miloš Kovačević, verenik Plejboj modela Ivane Mlađović i dalje se nalazi u teškom stanju. Ivana je, kako se sumnja, preminula nakon što se predozirala.

Kako je za "Blic" izjavila Vanja Đorđević, portparolka Kliničkog centra, njegovo stanje je teško i pod stalnim je nadzorom specijalista Urgentnog centra. Ivana je, kako se sumnja, preminula usled prekomerne upotrebe narkotika. Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je naložilo obdukciju, ali i toksikološku analizu da bi se utvrdilo šta je zajedno sa svojim momkom koristila.

Ona je, kada je preminula, bila s verenikom u kući njihovog prijatelja, koji im je ostavio ključeve na par dana i koji je bivši zavisnik od narkotika koji je bio na metadonskoj terapiji.

Taj prijatelj ih je i pronašao. Ivana je već bila mrtva, a njen verenik Miloš bio je u nesvesti. I on je u sebe uneo veliku količinu droge, međutim, doktori su uspeli da ga povrate.

 

Verenik Plejboj modela je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a kako pričaju meštani, bio je poznat kao zavisnik od droge.

Ivana je rodom iz Kosovske Mitrovice i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", reditelja Radoša Bajića. Ona je bila i jedna od finalistkinja prvog izbora za "Plejboj devojku godine" u Srbiji krajem 2011. i početkom 2012. godine.