POŠTOM JOJ STIGAO JEZIV PAKET Ivanu (22) je Đorđe krvnički pretukao, a sada preživljava novi pakao! Porodica njenog bivšeg dečka uradila sramotnu stvar!

Ivani je navodno ponuđen i novac da odustane od tužbe

Ivana Filipović
Ivana Filipović, Foto: Facebook printscreen

* Ivanu iz Novog Sada brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković

* U poslednje vreme dobila je više uvredljivih SMS poruka sa nepoznatog broja, što je prijavila i inspektorima u policiji

* Navodno je u jednoj poruci Ivani najavljeno da očekuje crnu ružu, koju je posle par dana i primila brzom poštom

Ivana Filipović (22) koju je 12. marta u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24) u poslednje vreme je dobila više uvredljivih SMS poruka sa nepoznatog broja, što je prijavila i inspektorima u policiji.

Tužilaštvo smatra da nema osnova sa pokretanje krivičnog postupka, dok u policiji kažu da će istražiti ko je slao poruke koje su devojku i njenu porodicu uznemirile, s obzirom na vezu sa krivičnim postupkom za nasilje u porodici koji se vodi u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

ČEKIĆEM JOJ SMRSKAO LOBANJU! Otkrivamo detalje jezivog ubistva u Nišu! Forenzičarima samo jedna stvar nije bila jasna

HITNO POKRENUTA ISTRAGA Muškarca (40) kod Smederevske Palanke jutros zadesila užasna nesreća!

 

- Ivana je više puta sa nepoznatog telefonskog broja SMS porukama upozoravana da pripazi kuda ide, šta radi, šta priča, da razmisli o izmeni iskaza na sudu, pa joj je čak i ponuđen novac da odustane od tužbe. Zbog svega je uznemirena, kao i njena porodica i ne znaju ko bi mogao da bude dušebrižnik koji je savetuje i upozorava šta je za nju najbolje - navodi izvor.

Navodno je u jednoj poruci Ivani najavljeno da očekuje crnu ružu, koju je posle par dana i primila brzom poštom.

Đorđe Lacković
Đorđe Lacković, Foto: facebook.com

Takođe, nezvanično se navodi kako je i njen otac primio pismo od anonimnog pošiljaoca u kojem mu se preporučuje da ćerku posavetuje šta će reći na suđenju i o njoj piše ne baš biranim rečima.

Porodice Lacković i Filipović su prekinule kontakt nakon što je Đorđe brutalno pretukao Ivanu. Dok se Ivana, navodno, samo jednom čula sa porodicom svog dečka dok je ležala u bolnici i to pre nego što je on uhapšen, njeni roditelji su odmah prekinuli komunikaciju sa nesuđenim prijateljima.

VEST KOJA JE UPRAVO STIGLA! Tela nestalih Srba pronađena na planini, jedna stvar je posebno jeziva! (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

"GAZILI SMO JEDNI PREKO DRUGIH, 45 MINUTA SU ODJEKIVALE EKSPLOZIJE" Sedmoro mrtvih u stravičnoj nesreći u Užicu! Jedan od preživelih priča šta se dogodilo! (VIDEO)

- Pošto se nisu javljali na telefon, a porodica Lackovića je shvatila da nije najpametnije da im idu na kapiju, navodno su preko bliskih rođaka ponudili novac da Ivana odustane od tužbe, što bi za njega bila olakšavajuća okolnost na suđenju jer bi ga u tom slučaju teretilo samo tužilaštvo po službenoj dužnosti. Njena porodica je demantovala da se nagodila - navodi izvor.

Sedmoro mrtvih u stravičnoj nesreći u Užicu! Jedan od preživelih priča šta se dogodilo! (VIDEO)

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 09:43 - 04.09.2019. 12:20 Preživeli radnici bežali su kroz hodnike spasavajući živote. Vatrogasci, Foto: Youtube printscreen * Pre 10 godina u Užicu poginulo sedmoro radnika * Požar izazvao seriju eksplozija u podzemnim pogonima fabrike "Prvi partizan" * Prvi rezultati istrage pokazali su da je barut nedozvoljeno presipan U najvećoj nesreći posleratne oružarske industrije u Užicu poginulo je sedmoro radnika.

Ivana Filipović je saslušana u okviru istrage koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i prema nepotvrđenim informacijama izjasnila se da se pridružuje krivičnom gonjenju koje je pokrenuto po službenoj dužnosti. Angažovala je i advokata iz Novog Sada.

Ona od kraja marta, kada je napustila posao u jednoj novosadskoj kladionici, živi u selu, kod roditelja.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi