Ivana Mlađović
Printscreen
Ivana Mlađović

Printscreen

Ivana Mlađović, Foto: Printscreen

Pročitajte još:

 

- Ivana je pre petnaestak godina otišla iz Kosovske Mitrovice i nije često dolazila. Poslednji put sam je video pre deset godina. Žao mi je što je tako završila, bila je lepa, ambiciozna i mogla je da izgradi dobru karijeru, ali je izabrala drogu i nastradala - kaže rođak Ivane Mlađović, koja je u nedelju pronađena mrtva, dok se za život njenog verenika Milošu Kovačeviću, koji se predozirao, lekari još bore.

Ivana je, prema rečima rođaka, odmalena govorila da želi da ode iz Kosovske Mitrovice i da u Beogradu gradi karijeru.

Vereniku pretili smrću

Ivana je pre mesec dana na društvenim mrežama objavila pretnje koje je njen verenik, navodno, dobio posle ubistva MMA borca Radoša Joksimovića u Kragujevcu. - Radoš je ubijen pre par sati. Kovač neka sačeka svoje vreme! - glasila je poruka koja se odnosila na njenog verenika, kog zovu Kovač.

- Ova poruka mi je stigla par sati posle Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu... Strašno - napisala je tada Ivana.

 

Njen otac je preminuo pre nekoliko godina, a majka joj ne živi u Kosovskoj Mitrovici. Dugo nije bila u kontaktu sa majkom, ali bila jako vezana za rođenog brata.

- Ivanina majka je otišla iz Kosovske Mitrovice, ali ovde radi. Ne znam da li su njih dve imale bilo kakav kontakt. Ivana je imala brata i mnogo ga je volela - kaže Ivanin rođak.

Ivana Mlađović

Printscreen Facebook

Ivana Mlađović sa verenikom, Foto: Printscreen Facebook

Uzrok smrti „Plejboj“ zečice još se utvrđuje, a sumnja se da je reč o predoziranju heroinom.

- Njih dvoje su bili u stanu mladića koji je i sam zavisnik od narkotika. Sumnja se da su se upoznali sa njim upravo u bolnici za odvikavanje. Taj mladić je na metadonskoj terapiji, a Ivanu i njenog verenika je pustio u stan jer su ga zamolili da prespavaju. On ih je poslednji put video u kupatilu, pre nego što je izašao iz stana, a narednog dana ih je zatekao u krevetu bez svesti - navodi naš izvor.