PREOKRET! NIJE U PITANJU NOVAC! Istraga otkrila pravi motiv masakra u Jabukovcu?! Poznato zašto je Davor likvidirao četvoro ljudi!

Ono što je zanimljivo u svedočenju Damira Pernića jeste da je naveo da je njegov brat imao detektor metala i da je tragao za zlatom.

Ubica iz Jabukovca
Foto: Instagram/Davor P.

* Brat osumnjičenog za ubistva u Jabukovcu svedočio je a je njegov brat "iz hobija tragao za zlatom", baš kao i ubijeni Kazimirović

* Seoske priče o "zlatnom ćupu" koji je ubijeni našao mogu biti motiv pljačke i masakra

* Osumnjičeni Pernić ni u jednom momentu nije do sada naveo da je čuo priču da je Raja Kazimirović našao ćup sa zlatom

Damir, brat Davora Pernića, četvorostrukog ubice iz Jabukovca, svedočio je juče da je njegov brat "iz hobija tragao za zlatom", baš kao i ubijeni Kazimirović, pa bi seoske priče o "zlatnom ćupu" koji je ubijeni našao mogle biti motiv pljačke i masakra!

Kako se saznaje od izvora upoznatog sa istragom četvorostrukog ubistva, Damir je kod tužioca rekao i da mu je brat rekao da je "sa Majom B. u tajnoj vezi". Pernić, koji je bio prvi od najmanje četiri planirana svedoka, o vezi svog brata i Maje B. koju je Davor optužio da mu je saučesnica, nije mogao ništa više da kaže.

- Ništa drugo nije znao o toj njihovoj navodnoj vezi. Svedočio je da zna za neke veze, čak je naveo ime jedne devojke sa kojom je Davor bio. Brat je naveo da o samom zločinu na salašu u zaseoku Velja Vratna i ubistvu Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) takođe ništa ne zna - navodi izvor blizak istrazi.

SAMO SU HTELI DA POMOGNU POVREĐENIMA Mladići videli udes na Novom Beogradu, prišli, a onda je i njih zadesila stravična nesreća!

JEVTIĆEVA ŽRTVA LUKA KRČEVINAC PRVI PUT PROGOVORIO ZA MEDIJE! Ono što je rekao o poznatom glumcu nateraće vam suze na oči! Poslao jak apel svim žrtvama pedofila! (VIDEO SNIMAK ISKAZA)

Ono što je, međutim, zanimljivo u svedočenju Damira Pernića jeste da je naveo da je njegov brat imao detektor metala i da je tragao za zlatom.

- Davor je tragao za zlatom. To mu je navodno bio hobi, ispričao je brat. Zbog toga je nabavio i detektor metala. U tom hobiju društvo mu je najčešće pravio najbolji drug, mladić iz Jabukovca - dodaje naš izvor.

Raja Kazimirović
Raja Kazimirović, Foto: Alo

Taj detalj iz svedočenja Damira Pernića može da malo rasvetli moguću vezu između osumnjičenog Davora i žrtava, posebno Raje Kazimirovića. Naime, posle zločina, dok identitet osobe koja je počinila masakr još nije bio poznat, meštani ovog negotinskog sela pominjali su da je "Raja iskopao nekakav ćup pun zlata", te da je "nađene dukate stavio u sef". Smatrali su da su Kazimirovići ubijen upravo zbog tog "ćupa zlata".

CENTAR KRAGUJEVCA BLOKIRAN! Iz džipa u pokretu ispaljen rafal u automobil! Rotacije odjekuju gradom!

OLIČENJE DEMONA, DIVLJAO JE KAO RAZJARENA ZVER Marko je svirepo ubio majku, a onda vikao: "Ja sam Isus i moram da namirim trojstvo"

- Ukoliko je Davor tragao za zlatom, skoro nemoguće je da nije čuo priče koje su kružile selom da je Raja navodno našao ćup zlata. A to može navesti na mogući motiv zločina. Ipak, i to će se proveriti, kao i njegova tvrdnja da je sve uradio po nagovoru mlade žene, za koju je naveo da mu je saučesnica - dodaje izvor.

Osumnjičeni Pernić ni u jednom momentu nije do sada naveo da je čuo priču da je Raja Kazimirović našao ćup sa zlatom, i da je motiv zločina upravo to, već je "krivicu bacao" prvo na navodnu bolest Maje B, kojoj je "hteo da novčano pomogne u lečenju", da bi kasnije taj stav promenio i optužio je da je sve uradio po njenom nagovoru. Sve te tvrdnje se proveravaju, kao i oružje koje je bilo zakopano na imanju njegovog oca Slaviše. Još nije poznato da li na njemu ima bioloških tragova osumnjičene Maje, koju je za učešče u četvorostrukom ubistvu, podsetimo, optužio upravo Pernić.

Maja B, ljubavnica ubice iz Jabukovca
Maja B, ljubavnica ubice iz Jabukovca, Foto: Privatna arhiva

Njih dvoje su jedno vreme bili u vezi, što je priznala i Maja B, koja je istovremeno rekla i da ju je Pernić progonio. Pernić je, na drugom saslušanju, tvrdio da je Maja u žrtve pucala iz malokalibarske puške, dok je prvobitno ispričao da je na imanje Kazimirovića došao sam. Veštači se i njihova komunikacija putem bolnih telefona.

Otkrivamo kako živi Đinđićev ubica! Zemunci mu prete, a jedna stvar je posebno čudna!

AUTOR: Danica Ćuruvija DATUM I VREME: 05.10.2019. 20:41 Atentatora na premijera Srbije Zorana Đinđića nisu hteli da puste na slobodu! Dušana Krsmanovića dovode u dvorište Vlade Srbije 15. februara 2006.godine, Foto: Ognjen Radošević/Alo * Krsmanović, koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva srpskog premijera, tražio je da ga puste ranije na slobodu jer je izdržao dve trećine kazne * Njegova molba je odbijena, saznaje „Alo!"

Svedoci se nisu odazvali

Iako je bilo najavljeno da juče budu saslušana četvorica Davorovih drugara iz Jabukovca i iznesu svoja saznanja o osumnjičenom za masakr na salašu Kazimirovića i njegovoj navodnoj vezi sa Majom B, nijedan od njih se nije odazvao. Ti mladići će kasnije dati iskaze, a očekuje se da pored tužilaštva, brojne svedoke predlože i branioce i Davora Pernića i Maje Bađukić, koji bi trebalo da rasvetle da li su, i ako jesu, u kom kontekstu poznavali Kazimiroviće, kao i kakav je bio odnos između njih dvoje.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: j ih motiv
  05/10/2019 - 22:44
  ove krivoglave su posebno zle. Zakljucak na osnovu vise primera. Motive neka sami traze ako postoje dokazi na sud pa u apsanu .Opremite policiju da ne psihoanalizioraju budale i zveri vec argumnnetima da ih zatvore Dozivotno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi