Policija noć
EPA/ANDREJ CUKIC
Policija noć

EPA/ANDREJ CUKIC

Policija noć, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

– Venčali smo se u septembru 2018. godine, a manje od tri meseca kasnije dobili smo i prinovu, koju smo željno iščekivali. Naš odnos je počeo dramatično da se menja nagore nakon što je ona ostala u drugom stanju – priča Saša za Objektiv.

On kaže da je do šestog meseca Ružica živela u Orahovcu, na Kosovu i Metohiji, ali morala je da se preseli u Beograd jer je imala tešku trudnoću.

– Čudno se ponašala. Prilikom naših svađa znala je čak i da se udara rukom po stomaku. Posle porođaja se situacija dodatno pogoršala. Stalno me je napadala, prebacivala mi, kritikovala me… Bila je nepoverljiva prema mojim roditeljima. Jednostavno, stalno je u kući vladala tenzija.

GAĐALA ME PIKSLOM U GLAVU

Kako kaže Saša, u nekim situacijama mu je čak zabrinjavala da jede, iako je radio dva posla. Vremenom je došlo i do fizičkog sukoba.

– Gađala me je pepeljarom i počupala deo kose. Ja sam se branio kada me je gađala pikslom. Iščupala mi je kosu. To je nešto čega ne bih voleo nikada ni da se setim – očajan je Saša.

Komentari (5)

Aca

15.04.2021 23:29

Sasa ti si ocigledno primer papka.

bata Kile

15.04.2021 23:50

A gde su sad nasa prava?Pod hitno da se uvede zakon o nasilju nad muskarcima.

Lakis

16.04.2021 07:15

@bata Kile - Postoji zakon o porodicnom I partnerskom nasilju. On vazi I za muskarce I za zene.

Zar je

16.04.2021 00:53

ovo cudno. Svakoga dana i svake noci imate scene tuca, bacanje salata u lice, cepanje garderobe, histerije, pretnje ubistvom, pretnje deci na tv pink u cuvenom rijalitiju zadruga. Naravno niko ne reaguje, to je dobro za gledanost. Skup nervnih bolesnika, zlostavljanih u detinjstvu, bezeci od zlostavljaca ulica ih prigrlila.To su novi uzori. Sto su ludji to su bolje placeni. Ne verujem da ce i ovom coveku bilo ko pomoci, jer se mesecima promovise nasilje, alkoholizam, prostitucija, narkomanija.

Milica

16.04.2021 01:53

Imam ovakvo iskustvo u porodici. Žena manipuliše detetom, sa svojom porodicom pravi pakao od života bivšem partneru (koga je ostavila i odvela dete). Sudski proces o viđanju deteta je u toku već dve godine. On je savršen otac, svi dokazi su na njegovoj strani, ali ona korisni sva pravna sredstva da postupak maksimalno odugovlači, a za to vreme dete ucenjuje i uči kako je otac njegov najveći neprijatelj, do te mere da se dete ne usudi da pođe sa ocem u dane kada im je dodeljeno viđenje...