Ispovest Saše iz Koteža kog je žena tukla i maltretirala: Nije mu dala da jede, čupala ga za kosu, a jednom ga gađala pikslom u glavu

Alo.rs/Objektiv/I.L. | vesti 2021-04-15 22:53:19 2021-04-15 22:53:19

Saša Kovačević, tridesettrogodišnjak iz Koteža, odlučio je da posle dve godine maltretiranja u braku ispriča za Objektiv kroz kakav pakao su on i njegov maloletni sin prolazili. Maltretirala ih je, kako tvrdi, njegova supruga i dečakova majka Ružica.

EPA/ANDREJ CUKIC

– Venčali smo se u septembru 2018. godine, a manje od tri meseca kasnije dobili smo i prinovu, koju smo željno iščekivali. Naš odnos je počeo dramatično da se menja nagore nakon što je ona ostala u drugom stanju – priča Saša za Objektiv.

On kaže da je do šestog meseca Ružica živela u Orahovcu, na Kosovu i Metohiji, ali morala je da se preseli u Beograd jer je imala tešku trudnoću.

– Čudno se ponašala. Prilikom naših svađa znala je čak i da se udara rukom po stomaku. Posle porođaja se situacija dodatno pogoršala. Stalno me je napadala, prebacivala mi, kritikovala me… Bila je nepoverljiva prema mojim roditeljima. Jednostavno, stalno je u kući vladala tenzija.

GAĐALA ME PIKSLOM U GLAVU

Kako kaže Saša, u nekim situacijama mu je čak zabrinjavala da jede, iako je radio dva posla. Vremenom je došlo i do fizičkog sukoba.

– Gađala me je pepeljarom i počupala deo kose. Ja sam se branio kada me je gađala pikslom. Iščupala mi je kosu. To je nešto čega ne bih voleo nikada ni da se setim – očajan je Saša.

Expand player
Pogledajte više