Požar u Belom Potoku
RTS Printscreen

 

Požar u Belom Potoku

RTS Printscreen

Požar u Belom Potoku, Foto: RTS Printscreen

- Uzeo je 10 litara benzina, celu kantu, polio je kuću i sebe, i onda se zapalio - ispričao je očevidac tragedije koja se danas oko podneva dogodila u beogradskom naselju Beli potok, nadomak Avale, a u kojoj je stradao 45-godišnji muškarac.

Pročitajte još:

Hitna pomoć, policija i vatrogasci su nešto posle 12 sati dobili poziv za intervenciju. Vatra je na objektu u Ulici Živka Gavrilovića u ovom podavalskom naselju ugašena dva sata kasnije, ali muškarcu nije bilo spasa. Lekari Hitne pomoći su njegovu ženu, koja je, kako se saznaje, sa decom napustila kuću, zbog pretrpljenog stresa prevezli u Urgentni centar.

Požar u Belom Potoku

RTS Printscreen

Požar u Belom Potoku, Foto: RTS Printscreen

- Danas sam bio sa njim, dva sata pre nego što se ovo desilo. Bio je nezadovoljan nekim stvarima, ali nije bilo nikakvog nagoveštaja da bi mogao ovako nešto da uradi – rekao je prijatelj nastradalog čoveka za Beogradsku hroniku RTS.

Preporučujemo još:

U ovoj ulici su već imali nekoliko tragičnih požara u kojima su ljudi gubili živote. Meštani pamte 2013. kada se 60-godišnji čovek otrovao dimom nakon što je vatra zahvatila njegovu porodičnu kuću.

Ovo je, inače, drugi smrtni slučaj u požarima u poslednja 24 časa na teritoriji Beograda. Oko 14 časova je muškarac (69) stradao u Obrenovcu.