Zoran Marjanović
Alo!/Masanori Jošida
Zoran Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović neće uskoro sestina optuženičku klupu zbog optužbi da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović (33). Naime, Viši sud u Beogradu je drugi put vratio optužnicu protiv supruga pevačice "Granda" na dopunu istrage, a prema izvoru, taj postupak bi mogao da potraje, jer postoji mogućnost da će tužilaštvo zatražiti ponovno saslušanje svih svedoka, pa i samog Zorana Marjanovića i članova njegove porodice.

 PROPUST

Među prvima koji će dati iskaz je mala Jana (7), Jelenina i Zoranova ćerka, koja je krajem juna ove godine ocu dala alibi.

-Devojčica će morati ponovo da svedoči jer su prilikom prvog saslušanja u tužilaštvu napravili propust- dete je davalo iskaz bez prisustva pravnog zastupnika, pa taj iskaz nije prihvatljiv, objašnjava sagovornik.

Kako dodaje, postoji mogućnost da će ponovo biti saslušani i pojedini svedoci u predmetu koji bi mogli da budu od ključne važnosti u istrazi zločina.

U Više tužilaštvo ponovo bi mogao da bude pozvan i biciklista Milan R., koji se u trenutku ubistva pevačice 2.aprila 2016. godine zatekao na nasipu. On je na prvom saslušanju izjavio da je tog dana video muškarca i ženu, ali ne i dete. Kako je naveo, oni nisu hodali nasipom, već su silazili sa njega. Milan R. je rekao i da je prvo išao muškarac, a iza njega žena. Ipak, on nije mogao da potvrdi da su u pitanju Jelena i Zoran, kaže izvor.

Pročitajte još:

ANALIZA KRVI

Da bi nova saslušanja bila od koristi u rasvetljavanju ubistva, smatra i advokat Predrag Savić, pravni zastupnik porodice Krsmanović.

Podsetimo, Apelacioni sud usvojio je žalbe Marjanovićevih advokata i vratio optužni predlog na dopunu istrage. Zatraženo je da se uradi prostorno-vremensko veštačenje snimaka s kuće porodice Jahović u Crvenki, s kamera koje gledaju na nasip, veštačenje mobilnog telefona bicikliste, analiza krvi pronađene na zadnjem sedištu Zoranovog mercedesa, kao i da se utvrdi čiji je DNK nađen na ogrebotini na Marjanovićevoj ruci.

 

Komentari (5)

N.N.

23.11.2018 00:12

I dalje ne mogu da shvatim, da li policija i tuzilastvo ovo rade namerno, ili su ovoliki amateri. Koliko su gradjani samo izgubili poverenja u njih zbog ovog slucaja. A ovaj slucaj je ovoliko aktuelan jer je ubijena jedna obicna, mlada, majka, tada cerka... Osecamo se nezasticeno od drzave kada ovakvi slucajevi postanu neresivi, ili nekoga stite.

Nena ch.

23.11.2018 08:18

Ako se krene od ukucana i pre pisanja ovo bi moglo da dode do istine . Jos od prvog dana sve se znalo koje ubica i pomagaci.

TANJA

23.11.2018 08:32

Koja je to neozbiljnost.Taj ko je napravio propust ,da nije bio pravni zastupnik,a trebao je biti,treba da odgovara.Koji put da dete prezivljava pakao i traumu.

joka

23.11.2018 14:52

ostavite dete više na miru...dal ste normalni???uhapsite tu bandu više...

Aleksandar kosanic

27.11.2018 00:28

Takav zlocin nesme biti zataskan,i ostati u fioci